ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα
Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Η ΕΛ.Α.Σ. «σφυροκοπά» για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου: «Ο κ. Μητσοτάκης δεν διαθέτει στρατηγική με αρχή, μέση και τέλος απέναντι
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για στοχοποίηση του ιδίου, της κυβέρνησης και ολόκληρης της Τουρκίας από τον «αρχηγό της μαφίας» Σεντάτ Πεκέρ, κάνει λόγο ο πρόεδρος της χώρας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Πεκέρ βρίσκεται στο Ντουμπάι και με τα βίντεό του απειλεί τον νυν υπουργό Εσωτερικών, εμπλέκει σε εμπόριο κοκαΐνης την κυβέρνηση της χώρας αλλά και τον γιο του πρώην πρωθυπουργού, Μπιναλί Γιλντιρίμ, ενώ αποκαλύπτει ότι σε πολλές δολοφονίες δημοσιογράφων εμπλέκεται ο πρώην διευθυντής ασφαλείας και υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Μεχμέτ Αγάρ.
Στο πλαίσιο αυτό, ο Ερντογάν υπερασπίστηκε τον υπουργό Εσωτερικών και δεσμεύτηκε να προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ και ο Σουλεϊμάν Σοϊλού αρνήθηκε τις κατηγορίες του Πέκερ.
Μιλώντας στους βουλευτές του κόμματός του, ο Ερντογάν είπε ότι στόχος των βίντεο ήταν να βλάψουν την Τουρκία και προανήγγειλε νομικό «κυνήγι» τον εγκληματιών, όπως είπε.
Ο 49χρονος Σεντάτ Πεκέρ είχε εκτίσει ποινές φυλάκισης στην πατρίδα του, αποφυλακίστηκε και αργότερα διέφυγε στο εξωτερικό.
Στα χρόνια που διέμενε στην Τουρκία είχε οργανώσει πολλές προεκλογικές συγκεντρώσεις υπέρ του Ερντογάν, συγκεντρώνοντας δεκάδες χιλιάδες οπαδούς.























































