ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Η Νίνα Κασιμάτη απάντησε αιχμηρά στην αριστερίστικη ελληνοφοβική επίθεση που της εξαπέλυσε η «Εφημερίδα των Συντακτών» του 1,5%
Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Ανάλυση-Jerusalem Post: Η Τουρκία στο επίκεντρο της τριμερούς συνόδου Ισραήλ, Ελλάδας και Κύπρου
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Αζερμπαϊτζάν αιχμαλώτισε έξι Αρμένιους στρατιώτες τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, ανέφεραν τα υπουργεία Άμυνας των δύο χωρών.
Το αζερικό υπουργείο Άμυνας κατηγόρησε τους Αρμένιους στρατιώτες ότι προσπάθησαν να εισέλθουν στο αζερικό έδαφος.
Το αρμενικό υπουργείο Άμυνας από την πλευρά του ανακοίνωσε πως οι στρατιώτες του πραγματοποιούσαν μηχανολογικές εργασίες στη συνοριακή περιοχή της Γκεγκαρκουνίκ, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, που γειτνιάζει με το Αζερμπαϊτζάν.
«Απαραίτητα μέτρα λαμβάνονται προκειμένου να επιστρέψουν οι αιχμαλωτισθέντες στρατιώτες», ανέφερε το αρμενικό υπουργείο Άμυνας.
Η Αρμενία κατηγόρησε νωρίτερα αυτό τον μήνα το Αζερμπαϊτζάν ότι έστειλε στρατεύματα στα σύνορα, κάτι που υπογραμμίζει πόσο εύθραυστη είναι η συμφωνία κατάπαυσης πυρός που επιτεύχθηκε με τη μεσολάβηση της Ρωσίας για να θέσει τέλος σε μάχες έξι εβδομάδων ανάμεσα σε αρμενικές δυνάμεις και τον αζερικό στρατό πέρυσι.
Κατά τη σύγκρουση το Μπακού έδιωξε αρμενικές δυνάμεις από τμήματα εδάφους που τελούσαν υπό τον έλεγχό τους από τη δεκαετία του 1990 μέσα και γύρω από την περιοχή του Ναγκόρνο Καραμπάχ.
Το Αζερμπαϊτζάν αρνήθηκε προχθές, Τρίτη, τις κατηγορίες της Αρμενίας ότι εξαπέλυσε πυρά πέρα από τα σύνορα εναντίον αρμενικών θέσεων, σε ένα περιστατικό κατά το οποίο ένας Αρμένιος στρατιώτης σκοτώθηκε σύμφωνα με την Αρμενία.






















































