Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Βουλγαρία κατέσχεσε σχεδόν μισό τόνο ηρωίνης από το Ιράν – Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι

Η Βουλγαρία κατέσχεσε σχεδόν μισό τόνο ηρωίνης από το Ιράν – Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Οι βουλγαρικές Αρχές κατέσχεσαν τουλάχιστον 400 κιλά ηρωίνης από το Ιράν, κρυμμένα σε μαρμάρινες πλάκες και κατηγορούν δύο Τούρκους πολίτες για διακίνηση ναρκωτικών, δήλωσε ανώτερη εισαγγελέας της χώρας τη Δευτέρα.

Τα ναρκωτικά έφτασαν στο λιμάνι της Βάρνας σε τέσσερα εμπορευματοκιβώτια πριν μεταφερθούν στην αποθήκη στη νότια πόλη Σλίβεν, δήλωσε η Βαλεντίνα Μαντζάροβα, επικεφαλής της Ειδικής Εισαγγελίας, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters.

«Μιλάμε για ένα κανάλι διακίνησης ηρωίνης ιρανικής προέλευσης που προοριζόταν για περαιτέρω διανομή στη Δυτική Ευρώπη», δήλωσε στους δημοσιογράφους.

Κάθε πλάκα περιείχε 3 – 4 κιλά υψηλής ποιότητας ηρωίνης κρυμμένη σε κοιλότητες στο μάρμαρο, για συνολικό όγκο που θα μπορούσε να φτάσει τα 500 κιλά ή και περισσότερο, αφού η έρευνα δεν έχει πλήρως ολοκληρωθεί, πρόσθεσε.

Η αξία του ανακαλυφθέντος φορτίου εκτιμάται σε 16 εκατομμύρια δολάρια.

Δύο Τούρκοι πολίτες συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για διακίνηση ναρκωτικών μεγάλης κλίμακας, μετά από έρευνα τεσσάρων μηνών στην οποία η βουλγαρική Αστυνομία και τα τελωνεία συνεργάστηκαν με τις ευρωπαϊκές και αμερικανικές Αρχές, δήλωσε η Μαντζάροβα.

Η Βουλγαρία βρίσκεται στη λεγόμενη οδό διακίνησης των Βαλκανίων που παρέχει στη Δύση ναρκωτικά από την Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Τον Φεβρουάριο, κατέσχεσε περισσότερα από 400 κιλά ηρωίνης από ένα πλοίο εμπορευματοκιβωτίων που έφτασε από το Ντουμπάι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Αστυνομικός οδηγούσε υπηρεσιακό όχημα με 102 κιλά κάνναβη – Επεισοδιακή καταδίωξη

Κοινή ναυτική άσκηση Ρωσίας, Ιράν και Κίνας στον βόρειο Ινδικό ωκεανό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr