ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Μετάλλαξη Δέλτα,


















































Πολιτικός σεισμός στην Τεχεράνη: Βουλευτής διάβασε στον «αέρα» άκρως απόρρητες επιστολές του Χαμενεΐ και τον «έκοψαν» άμεσα
Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Θερινό Ηλιοστάσιο: Η μεγαλύτερη ημέρα του έτους - Κορύφωση της ηλιακής ισχύος
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου, Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι, προειδοποιεί για ενδεχόμενο lockdown το φθινόπωρο, εάν λόγω των μειούμενων κρουσμάτων μειωθεί και η προθυμία των πολιτών να εμβολιαστούν.
«Γίνεται ήδη λόγος στο παρασκήνιο για επικείμενο τέταρτο κύμα κορωνοϊού το φθινόπωρο και δεν πρόκειται για εκφοβισμό.
»Στο βαθμό που θα χαλαρώσουμε στο θέμα των εμβολιασμών το καλοκαίρι, θα πρέπει να ληφθούν ξανά τα περιοριστικά μέτρα του lockdown το φθινόπωρο», δήλωσε στα δίκτυα RTL και ntv.
«Προκειμένου να ησυχάσουμε μόνιμα από τον ιό, χρειαζόμαστε ένα όριο εμβολιασμού σε ποσοστό 80% του πληθυσμού και αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο εάν είμαστε πεπεισμένοι για την αναγκαιότητά του», τόνισε.
Τέλος ο Μοντγκόμερι είπε ότι «ο υποχρεωτικός εμβολιασμός δεν θα ήταν τόσο κακός, αλλά δεν είναι δυνατόν να γίνει στη Γερμανία».























































