ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Τουρκία απειλεί να βυθίσει το γαλλικό ερευνητικό σκάφος Abeille Marengo για το καλώδιο
Σάκης Αρναούτογλου: Έρχονται έντονες καταιγίδες - Που και πότε θα χτυπήσει η κακοκαιρία
Ο Ελ-Σαγιέντ αποφεύγει να δηλώσει αν θα υποστηρίξει τον Σούμερ για την ηγεσία της πλειοψηφίας στη Γερουσία
Eurostat: Στο 5,6% ο πληθωρισμός στην Ελλάδα - Τρίτη υψηλότερη θέση στην Ευρωζώνη
Νίκος Δένδιας: «Όλες οι σημαντικές ανθρώπινες προσπάθειες απαιτούν και συμβολική έκφανση - Τα μνημεία! - Αυτό το δίδαξαν οι πρόγονοί
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στην Ιταλία καταγράφηκαν 1.197 περιστατικά κορωνοϊού και 28 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους. Την Παρασκευή τα κρούσματα ήταν 1.147, με 35 θανάτους.
Συνολικά, έγιναν 249.988 διαγνωστικά τεστ.
Στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας βρίσκονται 394 ασθενείς με κορωνοϊό, και σε σχέση με χθες είναι 22 λιγότεροι.
Στους νοσοκομειακούς θαλάμους οι ασθενείς είναι 2.504, δηλαδή 176 λιγότεροι από χθες.
Σε ό,τι αφορά την εκστρατεία εμβολιασμού, ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι στο εξής θα εμβολιαστούν άστεγοι και μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής (και κάτω από εξήντα ετών) με το σκεύασμα της Johnson&Johnson κατά του κορωνοϊού.
Σύμφωνα με πηγές της κυβέρνησης Ντράγκι, επελέγη το μονοδοσικό αυτό εμβόλιο διότι η επαφή με άστεγους και μετανάστες χωρίς άδεια παραμονής απαιτεί επιπλέον προσπάθεια και σε ορισμένες περιπτώσεις είναι δύσκολο να επιτευχθεί η χορήγηση της δεύτερης δόσης, ακριβώς τέσσερις ή πέντε εβδομάδες μετά την πρώτη.























































