ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Λίβανος: Χάσμα μεταξύ της ηγεσίας του Ισραήλ και των στρατιωτών στο μέτωπο για τους περιορισμούς εμπλοκής
Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»
Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ
Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Κύμα καύσωνα συνεχίζει να πλήττει τις περισσότερες περιοχές της Ιταλίας.
Μέχρι το τέλος της εβδομάδας, η θερμοκρασία θα παραμείνει σε πολύ υψηλά επίπεδα στην Κάτω Ιταλία (Μεγάλη Ελλάδα) και αναμένεται να αγγίξει τους 46 βαθμούς στην Σικελία.
Στην δε Καλαβρία και στην ευρύτερη περιοχή του Μπάρι, αύριο και μεθαύριο, σύμφωνα με τις προβλέψεις θα καταγραφούν 41 βαθμοί.
Παράλληλα, σε μεγάλες πόλεις όπως την Ρώμη, το Μιλάνο, την Βενετία, το Τορίνο και την Φλωρεντία, η υγρασία αγγίζει το 80%, προκαλώντας άπνοια, ιδίως κατά τις νυχτερινές ώρες.
Σε ό,τι αφορά την αυριανή ημέρα, η Πολιτική Προστασία θα είναι σε επιφυλακή, σε τρεις πόλεις της χώρας: στην Ανκόνα και το Καμπομπάσο της κεντρικής Ιταλίας, όπως και στην Κατάνη της Σικελίας.
Οι Ιταλοί γιατροί συνεχίζουν να συμβουλεύουν τους ηλικιωμένους και όσους πολίτες υποφέρουν από χρόνιες παθήσεις, να αποφεύγουν να βγαίνουν από το σπίτι, κατά τις πιο ζεστές ώρες της ημέρας.























































