Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Ισόβια για τις 166 μαχαιριές στη μητέρα της

ΗΠΑ: Ισόβια για τις 166 μαχαιριές στη μητέρα της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα από τα πιο στυγερά εγκλήματα που είχε συγκλονίσει πριν από δύο χρόνια τις ΗΠΑ αναβίωσε στη δικαστική αίθουσα στο Οχάιο.

Ήταν 12 Νοεμβρίου του 2012 όταν η 17χρονη τότε Σαμπρίνα Ζίνιχ έσφαξε τη θετή της μητέρα Λίζα Νόεφελ.

Η 41χρονη είχε υιοθετήσει μαζί με τον πρώτο της σύζυγο, την μικρή- τότε- Σαμπρίνα γιατί δεν μπορούσε να κάνει παιδιά αν και τα αγαπούσε πολύ. Όλα πήγαιναν καλά και ήταν μεταξύ τους πολύ αγαπημένοι. Ωστόσο, όλα άλλαξαν όταν το ζευγάρι χώρισε και εκείνη γνώρισε τον Κέβιν, ο οποίος όπως αποδείχτηκε ήταν ο ηθικός αυτουργός του ανατριχιαστικού εγκλήματος.

Εκείνος, όπως αποφάνθηκε το δικαστήριο «πούλησε» έρωτα στην 17χρονη –τότε- κοπέλα, η οποία προκειμένου να έχει την αποκλειστικότητα του ίδιου, μαχαίρωσε τη θετή της μητέρα 12 φορές και τη χαράκωσε 166 φορές.

Το δικαστήριο την κήρυξε ένοχη, καταδικάζοντας την σε ισόβια κάθειρξη, αλλά με τη δυνατότητα αποφυλάκισης σε 30 χρόνια υπό όρους και προϋποθέσεις ενώ κι εκείνος οδηγήθηκε στη φυλακή μέχρι να γίνει η δική του δίκη.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ ο άντρας ήθελε να σκοτώσει την σύζυγό του για τις 800.000 δολάρια της ασφάλειας ζωής της συζύγου του.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Δολοφονία Λυγγερίδη: Εγκληματική οργάνωση με 158 μέλη πίσω από την επίθεση στον αστυνομικό – 60 συλλήψεις

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr