ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Κύπρος επιλέγει ισραηλινά άρματα μάχης για να αντιμετωπίσει την τουρκική απειλή
Ο Νικόλας Φαραντούρης στη Ζάμπια - Συνάντησε Έλληνες και Ελληνορθόδοξους: «Μία δυναμική ελληνική κοινότητα συνεχίζει να δημιουργεί και να εκπροσωπεί
Προειδοποίηση Τραμπ προς Ιράν για σοβαρές συνέπειες: «Ελέγχουμε πλήρως τα Στενά του Ορμούζ»
Γαλλοεβραίος τουρίστας με κιπά δέχθηκε επίθεση δύο φορές στη Ρώμη ενώ οι δράστες φώναζαν «Λευτεριά στην Παλαιστίνη»
Τραγωδία στην Κίμωλο: Νεκρός 17χρονος ενώ έκανε μπάνιο στο σπίτι που διέμενε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Περίπου 46 εκατομμύρια Ρώσοι πολίτες έχουν κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, εκ των οποίων τα 39 εκατομμύρια έχουν κάνει και τις δύο δόσεις, δήλωσε η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης Τατιάνα Γκόλικοβα.
Πρόσφατα η αντιπρόεδρος της ρωσικής κυβέρνησης είχε δηλώσει ότι για να επιτευχθεί συλλογική ανοσία στον κορωνοϊό θα πρέπει να εμβολιασθούν 90 εκατομμύρια Ρώσοι, εκτιμώντας ότι αυτό θα επιτευχθεί το φθινόπωρο.
Στη Ρωσία σύμφωνα με την αρμόδια επιτροπή για την αντιμετώπιση της πανδημίας έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα από την έναρξη της πανδημίας 7.030.455 κρούσματα, έχουν αναρρώσει 6.285.000 από τους νοσήσαντες, ενώ έχουν καταγραφεί 187.990 θάνατοι.























































