ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Έντρομος από την κατακραυγή ο Μητσοτάκης επειδή πήρε τους Patriot από την Κάρπαθο στέλνει ζεύγος Mirage
Οικογενειακή «μαφία» στην Κρήτη: Έξι συλλήψεις για εκβιασμούς, εμπρησμούς και απάτες
Οι Φρουροί της Επανάστασης του Ιράν ανακοίνωσαν ότι έπληξαν οργανώσεις που συνδέονται με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ σε κουρδική
Τραμπ: Είχα αποφασίσει να επιτεθώ Τρίτη 19/5 στο Ιράν, αλλά χώρες του Κόλπου με σταμάτησαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γαλλία κάλεσε το Σάββατο τους Γάλλους υπηκόους να εγκαταλείψουν την Ουκρανία και έκανε έκκληση προς εκείνους που βρίσκονται σε περιοχές κοντά στα ανατολικά της χώρας να απομακρυνθούν «χωρίς καθυστέρηση».
«Συστήνεται σε όλους τους Γάλλους υπηκόους, η παραμονή των οποίων στην Ουκρανία δεν είναι απολύτως απαραίτητη, να εγκαταλείψουν τη χώρα», αναφέρει το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών σε ανακοίνωσή του το Σάββατο.
Όπως προστίθεται, εκείνοι που βρίσκονται «στις περιφέρειες του Χάρκοβου, του Λουγκάνσκ και του Ντονέτσκ» αλλά και στην περιοχή του Ντνίπρο «καλούνται να εγκαταλείψουν αυτές τις ζώνες χωρίς καθυστέρηση».























































