ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φήμες ότι ο Ερντογάν σχεδιάζει να «αποκεφαλίσει» τον Χακάν Φιντάν
Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι
Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δυο γυναίκες με ελληνική καταγωγή βρίσκονται στη νέα κυβέρνηση του Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος επανεξελέγη για δεύτερη φορά πρόεδρος της Γαλλίας.
Πρόκειται για την Κατρίν Κολονά, διπλωμάτη και πρώην υπουργό επί Ζακ Σιράκ, η οποία καταλαμβάνει τη θέση του Ζαν Ιβ Λεντριάν στο υπουργείο Εξωτερικών.
Η δεύτερη είναι η Χρυσούλα Ζαχαροπούλου.
Είναι η πρώτη Ελληνίδα στην ιστορία της Γαλλίας που αναλαμβάνει κυβερνητικό πόστο και ανέλαβε τα θέματα Ανάπτυξης, Γαλλοφωνίας και Διεθνών Εταιρικών Σχέσεων, προσαρτημένη στην υπουργό Ευρώπης και Εξωτερικών.
Μέχρι σήμερα ήταν ευρωβουλευτής με το κόμμα του Μακρόν. Κατάγεται από την Κορίνθια, είναι ιατρός γυναικολόγος.






















































