Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διάβασε μήνυμα στο κινητό από τη… νεκρή γιαγιά της (φωτογραφίες)

Διάβασε μήνυμα στο κινητό από τη… νεκρή γιαγιά της (φωτογραφίες)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Έπιασε το κινητό της, διάβασε το μήνυμα από τη γιαγιά της και την έλουσε κρύος ιδρώτας. Ο λόγος; Η γιαγιά της ήταν νεκρή! Η 22χρονη Σέρι Έμερσον διάβασε το μήνυμα της γιαγιάς Λέσι, η οποία ωστόσο είχε πεθάνει από καρκίνο του εντέρου από το 2011. Οι συγγενείς της, για να μπορούν να της στέλνουν μηνύματα αγάπης ώστε να νιώθουν ότι είναι ακόμα κοντά τους, αποφάσισαν να τη θάψουν μαζί με το κινητό της. Τα πράγματα άρχισαν να μπερδεύονται, όταν σε ένα μήνυμα υπήρξε… απάντηση.

«Μου λείπεις» ήταν το μήνυμα της Σέρι. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα χτύπησε το κινητό. «Σε προσέχω, θα το ξεπεράσεις και θα είσαι καλά». Αν και η κοπέλα δε μπορούσε να καταλάβει τι γινόταν, το μήνυμα απευθυνόταν τόσο στην ίδια όσο και στον Γκράχαμ Έμερσον, τον θείο της. «Ένιωσα να αρρωσταίνω όταν το διάβασα. Σοκαρίστηκα και δεν ήξερα τι να κάνω», τόνισε η 22χρονη Λέσι Έμερσον.

Μέσα στον πανικό της η Σέρι έστειλε και άλλο μήνυμα ρωτώντας ποιος είναι. «Μία ενοχλητική χορτοφάγος» ήταν η απάντηση. Τότε, με τα σενάρια να έχουν θολώσει το μυαλό της η 22χρονη πήρε τηλέφωνο την οικογένεια της εκλιπούσας και ο γιος της, Τζον Έμερσον μετά το σοκ κάλεσε στο νούμερο.

Κάπως έτσι λύθηκε η παρεξήγηση, αφού αποδείχθηκε ότι αν και είχε ζητηθεί από την εταιρία να μη δοθεί το τηλεφωνικό νούμερο κάπου αλλού, η εταιρία κινητής τηλεφωνίας εκ παραδρομής έπραξε το ακριβώς αντίθετο, παραχωρώντας το σε κάποια γυναίκα.

Όταν η κάτοχος του τηλεφώνου αντιλήφθηκε το τραγικό παιχνίδι της τύχης, ζήτησε συγνώμη από την οικογένεια για την αναστάτωση που τους προκάλεσε…

nekri_giagia1

nekri_giagia2

nekri_giagia3

nekri_giagia4

nekri_giagia5

nekri_giagia6

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Απαγορεύτηκε στους Τούρκους στρατιώτες η χρήση «έξυπνων κινητών» στις εμπόλεμες ζώνες

Τα τηλεφωνήματα στο κινητό ανεβάζουν την αρτηριακή πίεση

Ο Χιου Γκραντ «καταριέται» τα έξυπνα κινητά τηλέφωνα

Ξεπέρασε το 80% η κάλυψη του COSMOTE 5G σε όλη την Ελλάδα

Τεχνολογία 5G εν πτήσει – Επικοινωνίες στα αεροπλάνα και Wi-Fi στους δρόμους, με αποφάσεις της Κομισιόν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr