ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιταλία, Μάριο Ντράγκι,


















































Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
ΟΗΕ - Πεζεσκιάν σε Τραμπ: Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στον πόλεμο με τις ΗΠΑ
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις, όπου ο πρωθυπουργός Μάριο Ντράγκι δήλωσε ότι θα υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της χώρας εντός της ημέρας.
Ο ίδιος είπε ότι «οι συνθήκες δεν είναι πλέον κατάλληλες προκειμένου να συνεχίσω», καθώς «η Εθνική Ενότητα που υποστήριξε αυτή την κυβέρνηση πλέον δεν υφίσταται».
Νωρίτερα σήμερα, η κυβέρνηση του Μάριο Ντράγκι είχε λάβει ψήφο εμπιστοσύνης από τη Γερουσία της Ρώμης, χωρίς όμως παρουσίας από το Το Κίνημα Πέντε Αστέρων που -όπως είχε προαναγγείλει- δεν πήρε μέρος στην ψηφοφορία.
Η μη συμμετοχή του Κινήματος των Πέντε Αστέρων στην ψήφο εμπιστοσύνης ήταν «εξαιρετικά σημαντική από πολιτική σκοπιά», δήλωσε από την πλευρά του ο Μάριο Ντράγκι.























































