Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αλβανία: Ο Σαλί Μπερίσα ανεπιθύμητος στη Βρετανία – «Ο Ράμα γέμισε “βαποράκια” το Λονδίνο»

Αλβανία: Ο Σαλί Μπερίσα ανεπιθύμητος στη Βρετανία – «Ο Ράμα γέμισε “βαποράκια” το Λονδίνο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας, Σαλί Μπερίσα, παραδέχτηκε πριν από μία ημέρα ότι έχει κηρυχθεί «non grata» εκτός από τις Ηνωμένες Πολιτείες, και από τη Μεγάλη Βρετανία.

Μετά την ανακοίνωση αυτή δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από τους υποστηρικτές του.

Ένας από αυτούς είναι ο Γκεντ Στραζιμίρη, που υποστήριξε ότι η Βρετανία έκανε δύο ζημιές και δύο διακρίσεις για την Αλβανία.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπόρις Τζόνσον αποδέχτηκε τον Ράμα, τον οποίο κατηγόρησε ότι προμήθευσε το Λονδίνο με νέους που πηγαίνουν να δουλέψουν ως «βαποράκια».

«Δύο ζημιές στη Βρετανία και δύο διακρίσεις στην Αλβανία, από τον πρώην πρωθυπουργό (Μπόρις Τζόνσον), που απορρίφθηκε ως ανάξιος!

»Απολύθηκε για πρώτη φορά από τους υπουργούς του ως απατεώνας ακατάλληλος να ηγηθεί, με τα τελευταία που έκανε, ο Μπόρις Τζόνσον σκόπιμα έκανε δύο αδικήματα στη χώρα του προτού εγκαταλείψει το γραφείο του.

»Πρώτον, αγκάλιασε ως “Grata” τον Έντι Ράμα, ο οποίος όχι μόνο προμηθεύει το Λονδίνο με “μπαρόβιους” και κοκαΐνη, αλλά και τους ενθαρρύνει να συνεχίσουν διασφαλίζοντας ότι τα έσοδα από εγκληματικές δραστηριότητες θα καθαριστούν από το νόμο.

»Οι συνέπειές του θα φανούν όταν οι “συμμορίες του Λονδίνου” θα φτάσουν σε εκείνο το στάδιο που φθάνουν όλες οι εγκληματικές οργανώσεις: να σκοτώνουν η μία την άλλη ακριβώς κάτω από την κρεβατοκάμαρα της βασίλισσας…» – γράφει ο Στραζιμίρη.

Ενώ η δεύτερη ζημιά, σύμφωνα με τον ίδιο, σχετίζεται με τον Μπερίσα καθώς όπως λέει άνοιξαν μια χαμένη μάχη εναντίον, η οποία ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.

Στην αντίδρασή του, παραλληλίζει τον πρώην πρωθυπουργό ως ιεραπόστολο, ενώ προσθέτει:

«Η ιστορία της ανθρωπότητας αποδεικνύει ότι μπορείς να σκοτώσεις τον ιεραπόστολο, αλλά δεν μπορείς να κερδίσεις τη μάχη…».

Πηγή: Βαλκανικό Περισκόπιο

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κέιτ Μίντλετον: «Όλα δείχνουν ότι πάσχει από καρκίνο του παχέος εντέρου»

Επίσκεψη Υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Δένδια στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου είχε σειρά συναντήσεων

Θεσσαλονίκη: Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών

Η ιδιαίτερη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τον βασιλιά Κάρολο – «Είναι η κόρη που δεν έχει»

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr