ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλεξάντερ Ντε Κρο, Βέλγιο, Ενέργεια, Οικονομική Κρίση, Οικονομική Ύφεση, Φυσικό Αέριο,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι επόμενοι «5 με 10 χειμώνες θα είναι δύσκολοι», προειδοποίησε τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός του Βελγίου Αλεξάντερ Ντε Κρο, καθώς οι τιμές της ενέργειας στην Ευρώπη εκτοξεύτηκαν σε νέα ρεκόρ.
«Η εξέλιξη της κατάστασης είναι πολύ δύσκολη σε όλη την Ευρώπη», είπε ο Ντε Κρο στους δημοσιογράφους.
«Ορισμένοι κλάδοι αντιμετωπίζουν σοβαρές δυσκολίες με αυτές τις υψηλές τιμές ενέργειας».
Ο μόνος μεγαλύτερος κίνδυνος της συνεχιζόμενης επίπτωσης από τον πόλεμο στην Ουκρανία είναι η πιθανότητα να καταρρεύσει η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη, είπε ένας Βέλγος αξιωματούχος, προσθέτοντας ότι ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα μπορούσε να υπονομεύσει τις αγορές ενέργειας και να βλάψει τις προσπάθειες επίτευξης της κλιματικής ουδετερότητας έως το 2050.
Ο Ντε Κρο είπε ότι το Βέλγιο μπορεί να αντέξει την κρίση «αν υποστηρίζουμε ο ένας τον άλλον σε αυτές τις δύσκολες στιγμές».























































