ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο θεοκάπηλος υβριστής Ερντογάν «φορτώνει» στον Θεό τη νέα του χερσαία επίθεση στη Συρία

Ο θεοκάπηλος υβριστής Ερντογάν «φορτώνει» στον Θεό τη νέα του χερσαία επίθεση στη Συρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Αν θέλει ο Θεός η χερσαία επιχείρηση του τουρκικού στρατού στη Συρία θα αρχίσει σύντομα» ανακοίνωσε την Τρίτη ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σε ομιλία του στη βορειοανατολική Τουρκία.

«Εδώ και λίγες ημέρες συντρίβουμε τους τρομοκράτες με τα αεροπλάνα και τα drone μας», δήλωσε. Και πρόσθεσε:

«Αν θέλει ο Θεός, θα τους εξοντώσουμε όλους αυτούς το συντομότερο, με τα άρματα μάχης και τους στρατιώτες μας».

Η τουρκική αεροπορία εξαπέλυσε την Κυριακή σειρά επιδρομών εναντίον κουρδικών θέσεων στη βόρεια Συρία και το Ιράκ, που στοίχισαν τη ζωή σε τουλάχιστον 37 ανθρώπους, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων.

Το Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν (PKK) και οι σύμμαχοί του της πολιτοφυλακής των Κούρδων της Συρίας YPG (Μονάδες Προστασίας του Λαού) κατηγορούνται από την Άγκυρα ότι οργάνωσαν την επίθεση, που σημειώθηκε στις 13 Νοεμβρίου στην Κωνσταντινούπολη και στοίχισε τη ζωή σε έξι ανθρώπους, ενώ 81 τραυματίσθηκαν.

Οι δύο οργανώσεις αρνούνται οποιαδήποτε ανάμιξη.

«Απαντήσαμε σ’ αυτή την άτιμη επίθεση, που στοίχισε τη ζωή σε έξι αθώους, ανάμεσα στους οποίους παιδιά, ξεριζώνοντας τις τρομοκρατικές οργανώσεις στο Ιράκ και στη βόρεια Συρία», συνέχισε ο Ερντογάν.

«Γνωρίζουμε ποιος οπλίζει, ποιος ενθαρρύνει τους τρομοκράτες», επέμεινε χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας

Όρος Αραράτ: Οι Τούρκοι ξεκίνησαν ανασκαφές στον σχηματισμό Ντουρουπινάρ για να βρουν την Κιβωτό του Νώε

Ο Αλ-Σαράα δήλωσε ότι η Συρία επιδιώκει το τέλος των ξένων στρατιωτικών βάσεων στο έδαφός της

Η Σαουδική Αραβία διαψεύδει την αγορά 25 δεξαμενόπλοιων στην οποία η Βαγδάτη απέδωσε την αύξηση του κόστους μεταφοράς του ιρακινού πετρελαίου

ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr