ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα - Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη
Ηφαίστειο Σαντορίνης: Ο νεκρός έφηβος του τσουνάμι λύνει το μυστήριο της Πομπηίας του Αιγαίου
Γροιλανδία: Στόχος της «αυλής Τραμπ» πετρελαϊκό κοίτασμα αξίας έως $1 τρισ.
Λυκαβηττός: 57χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή σε σπηλιά κοντά στους Αγίους Ισιδώρους
Η Συμφωνία της Μέκκας -Τουρκία, Σαουδ. Αραβία, Πακιστάν- απειλεί Ισραήλ και Ινδία; 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Άγριες μάχες δόθηκαν την Τετάρτη στην κεντρική Υεμένη μεταξύ τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα και σιιτών ανταρτών Χούτι, σύμφωνα με όσα μαρτυρούν αυτόπτες μάρτυρες από τοπικές φυλές.
Σκοτώθηκαν 33 σιίτες αντάρτες Χούτι και 18 σουνίτες τζιχαντιστές. Οι σιίτες Χούτι ελέγχουν την πρωτεύουσα της Υεμένης από τις 21 Σεπτεμβρίου.
Η Αλ Κάιντα από την πλευρά της ανακοίνωσε, μέσω twitter, ότι πολέμησε τους Χούτι με ελαφρά όπλα και γκρέμισε τις κατοικίες τους στην πόλη Ράντα (Radda) στην επαρχία Αλ Μπαϊγντά (Al-Bayda).
Η Αλ Κάιντα δεν παραδέχθηκε απώλειες από την πλευρά της, ωστόσο, μέλη των τοπικών φυλών μέτρησαν 18 νεκρούς σουνίτες, τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα αλλά και οπλοφόρων από τις φυλές που πολέμησαν μαζί με τους τρομοκράτες. Η Αλ Κάιντα ανέλαβε επίσης την ευθύνη για επίθεση σε σημείο ελέγχου του στρατού της Υεμένης, στην οποία σκοτώθηκαν πέντε στρατιώτες.























































