ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Οι Ρώσοι εθνικιστές προτρέπουν σε κατάκτηση του Λονδίνου – Παρανοϊκή ρωσική προπαγάνδα

Οι Ρώσοι εθνικιστές προτρέπουν σε κατάκτηση του Λονδίνου – Παρανοϊκή ρωσική προπαγάνδα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο προπαγανδιστής του Κρεμλίνου, Βολοντίμιρ Σολοβιόβ, πρότεινε τη δημιουργία των λεγόμενων ιδιωτικών στρατιωτικών εταιρειών για να εισβάλουν και να καταλάβουν ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Όπως αναφέρει το Censor.NET, μια τέτοια ιδέα εξέφρασε ο Σολοβιόβ στον αέρα της προπαγανδιστικής εκπομπής του στο rosTV.

Αν κρίνουμε από τα λόγια του, προκύπτει ότι αντιπαθεί περισσότερο τις πρωτεύουσες της Γερμανίας και της Μεγάλης Βρετανίας.

Ο ηγέτης των μαχητών του Ντόνετσκ, Ολεξάντρ Ζαχαρτσένκο, δήλωσε την ανάγκη να κατακτηθεί η Μεγάλη Βρετανία για να καταστραφούν οι Αγγλοσάξονες, που είναι το «κακό της ρωσικής μοίρας».

Ολεξάντρ Ζαχαρτσένκο

Όπως αναφέρει το Censor.NET, σύμφωνα με τον Ζαχαρτσένκο, μόνο μετά την κατάληψη της Μεγάλης Βρετανίας και «σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις» θα έρθει η «χρυσή εποχή» της Ρωσίας.

«Δεν μιλάω για το Κίεβο τώρα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται καν να πάρουμε το Βερολίνο.

»Πρέπει να το περάσουμε και να πάρουμε τη Βρετανία. »Αυτή είναι το κακό ολόκληρης της ρωσικής μοίρας μας – οι Αγγλοσάξωνες.

»Αν την καταλάβουμε, τότε σύμφωνα με όλες τις προβλέψεις μας, θα έρθει η “χρυσή εποχή” της Ρωσίας» είπε ο αρχηγός των μαχητών του «DPR».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλγαρία: Ουκρανικό drone εξερράγη κοντά σε αγωγό φυσικού αερίου

Η Ρωσία έπληξε πλοία και στρατιωτικές εγκαταστάσεις που υποστηρίζουν την Ουκρανία σε Οδησσό και Μικολάιφ

NYT: «Ψυχρός πόλεμος» στο διάστημα – Μάχες για βάσεις και φυσικούς πόρους στη Σελήνη

Στη Βρετανία απαγορεύουν τα γυαλιά του Άδωνι σε εστιατόρια, παμπ και θέατρα

Γερμανία: Η ακροδεξιά AfD σε ιστορικό υψηλό 28% – Διευρύνει το προβάδισμα από το CDU/CSU του Μερτς

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr