ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ενώπιον του Εισαγγελέα του Μανχάταν ο Τραμπ και μετά στο δικαστήριο για κατηγορίες

Ενώπιον του Εισαγγελέα του Μανχάταν ο Τραμπ και μετά στο δικαστήριο για κατηγορίες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ντόναλντ Τραμπ έφτασε στο γραφείο του γενικού εισαγγελέα του Μανχάταν Άλβιν Μπραγκ, όπου θα παραδοθεί προτού να οδηγηθεί στο δικαστήριο όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες για την υπόθεση της εξαγοράς της σιωπής της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, το 2016.

Ο πρώην πρόεδρος χαρακτήρισε «σουρεαλιστικό» το γεγονός ότι πρέπει να εμφανιστεί ενώπιον του δικαστή Χουάν Μέρτσαν.

Είναι ο πρώτος πρώην ή εν ενεργεία πρόεδρος των ΗΠΑ που βρίσκεται αντιμέτωπος με άσκηση ποινικής δίωξης.

Ο Τραμπ αναμένεται να δώσει δακτυλικά αποτυπώματα στο πλαίσιο της σύλληψης, αν και δεν είναι ακόμη σαφές αν θα ληφθεί φωτογραφία του.

Στη συνέχεια θα οδηγηθεί σε δικαστική αίθουσα, όπου θα του απαγγελθούν κατηγορίες, ενώ δεν αναμένεται να φορέσει χειροπέδες μετά τη σύλληψή του, καθώς θα παραμείνει υπό συνεχή προστασία από τις αστυνομικές Αρχές.

Αναμένεται ότι θα δηλώσει αθώος σε όλες τις κατηγορίες και θα κάνει δηλώσεις αργότερα, αφού επιστρέψει στη Φλόριντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τραμπ: Εξετάζω «αν και πότε θα ανατινάξω» το Ιράν

Ο Ντόναλντ Τραμπ ΔΕΝ θα εμποδίσει την Τεχνητή Νοημοσύνη – Θα συστήσει «Δύναμη Τεχνητής Νοημοσύνης»

«Η συμφωνία της Μέκκας δεν πρόκειται για μια δεσμευτική συμφωνία» – Χάος στη Μέση Ανατολή – Όλοι οι Άραβες μιλάνε με τους Ισραηλινούς και ο καθένας μόνος του

Ο Ντόναλντ Τραμπ διέκοψε το ΣΚ του και επέστρεψε στον Λευκό Οίκο εν μέσω κλιμάκωσης των εχθροπραξιών στη Μέση Ανατολή

Η Τουρκία «έκλεισε» κρατική τράπεζα του Ιράν στην Κωνσταντινούπολη επειδή φοβάται κυρώσεις των ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr