ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τουρκία: O Μουχαρέμ Ιντζέ αποσύρθηκε από τις προεδρικές εκλογές – Ποιος ευνοείται

Τουρκία: O Μουχαρέμ Ιντζέ αποσύρθηκε από τις προεδρικές εκλογές – Ποιος ευνοείται
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στην Τουρκία Μουαρέμ Ιντζέ ανακοίνωσε και επίσημα ότι αποσύρει την υποψηφιότητά του.

«Αποσύρω την υποψηφιότητά μου», δήλωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο επικεφαλής του κόμματος Memleket (Πατρίδα), που στις τελευταίες δημοσκοπήσεις εξασφάλιζε 2% έως 4% των ψήφων.

Ο επικεφαλής του Κόμματος της Πατρίδας, και φανατικός κεμαλιστής, δεχόταν πιέσεις το τελευταίο διάστημα για να αποσυρθεί και να στηρίξει τον πιο δυνατό αντίπαλο του Ερντογάν, τον Κεμάλ Κιλιντσντάρογλου, ενώ παράλληλα φαίνεται πως διαρροή ροζ βίντεο τον εμπλέκει σε σεξουαλική υπόθεση.

Την Τετάρτη, ο Κιλιντσντάρογλου, τον κάλεσε να στηρίξει την εξακομματική συμμαχία δηλώνοντας:

«Αν θέλει, ας έρθει στο τραπέζι μας για να φέρουμε μαζί την αλλαγή και να καθαρίσουμε αυτή τη βρωμιά από την πολιτική».

Στις τελευταίες πάντως δημοσκοπήσεις ο Ιντζέ συγκεντρώνει περίπου το 2% της πρόθεσης ψήφου, ήτοι το ποσοστό που λείπει δηλαδή από τον Κιλιτσντάρογλου για να βγει νικητής από την πρώτη Κυριακή.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χακάν Φιντάν για καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: «Όλα είναι φυσιολογικά, όλα είναι καλά» – Πηγές ελληνικού ΥΠΕΞ: «Η εσωτερική διαχείριση από την Τουρκία δεν μας αφορά»

Το Abeille Marengo ξεκινά θαλάσσιες έρευνες για την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας-Κύπρου

Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου – Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και κυπριακά χωρικά ύδατα και σε περιοχές ελλαδικής και κυπριακής υφαλοκρηπίδας

Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο – Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία

Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr