Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ράμα κρατά τον Μπελέρη φυλακή για να μην ορκιστεί δήμαρχος και να χάσει οριστικά την εντολή του

Ο Ράμα κρατά τον Μπελέρη φυλακή για να μην ορκιστεί δήμαρχος και να χάσει οριστικά την εντολή του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η αλβανική ιστοσελίδα shqiptarja.com έγραψε τη Δευτέρα 29/5 ότι, ο Φρέντη Μπελέρης έχει μεν ανακηρυχθεί νικητής των εκλογών στη Χειμάρρα από την Κεντρική Εκλογική Επιτροπή, αλλά το γεγονός ότι βρίσκεται στη φυλακή και η αδυναμία του να παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας μπορεί να γίνει η αιτία που θα χάσει οριστικά την εντολή του.

Έχοντας επίγνωση αυτού του κινδύνου, ο Μπελέρης έχει αναθέσει στους δικηγόρους υπεράσπισής του να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να απελευθερωθεί.

Μετά την προσφυγή που άσκησε κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου του Ειδικού Δικαστηρίου που τον άφησε προφυλακισμένο με την κατηγορία της ενεργητικής διαφθοράς στις εκλογές που διαπράχθηκε σε συνεργασία, ζήτησε διακοπή της υπόθεσης υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για την ανάμειξή του στο ποινικό αδίκημα για το οποίο κατηγορείται.

Ο Μπελέρης έχει στείλει αρκετά άλλα αιτήματα για να αρθεί η προφυλάκισή του.

Η δημοσιογράφος του Report TV, Καίτη Μπανούση, έμαθε ότι ο Μπελέρης έχει καταθέσει άλλο ένα αίτημα να κηρυχθεί άκυρη η «επ’ αυτοφώρω σύλληψη».

Το αίτημα κατατέθηκε στο Γενικό Εφετείο Τιράνων, δηλαδή κατά της απόφασης του Πρωτοδικείου Αυλώνα, το οποίο θεώρησε νόμιμη τη σύλληψη.

Υπάρχει άλλη μία προσφυγή στο Ειδικό Δικαστήριο κατά της Διαφθοράς και του Οργανωμένου Εγκλήματος (GJKKO) για άρση της προφυλάκισής του και την επιβολή άλλου, ηπιότερου μέτρου ασφαλείας.

Το Γενικό Εφετείο δεν εξέτασε το αίτημα των Φρέντη Μπελέρη και Παντελή Κοκαβέση, στο οποίο υποστηρίζουν ότι είναι παράνομη η σύλληψή τους από την αστυνομία του Αυλώνα, αλλά παρέπεμψε την υπόθεση στο GJKKO.

«Εξυπνάδες» του γελωτοποιού Ράμα

Η αλβανική εφημερίδα Γκαζέτα Σκιπτάρε πληροφορεί ότι ο Έντι Ράμα, στο πλαίσιο των ευχαριστήριων περιοδειών του ανά τη χώρα, μιλώντας στους Αγίους Σαράντα και απευθυνόμενος στον Έλληνα βουλευτή του αλβανικού Σοσιαλιστικού Κόμματος και γιατρό Νίκο Κούρη, ισχυρίστηκε ότι «μόνο οι Έλληνες μπορούν να είναι δεξιοί στην Ελλάδα και αριστεροί στην Αλβανία».

Υπενθυμίζεται ότι ο Έντι Ράμα είναι ελληνικής καταγωγής αποστάτης. Η μητέρα του είναι Ελληνίδα Βορειοηπειρώτισσα από τη Χειμάρρα κι ο πατέρας του Βλάχος. Ο Έντι Ράμα από ορθόδοξος μετά γύρισε καθολικός. Το μεγάλο σούργελο των Βαλκανίων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ελληνοαμερικανοί βουλευτές ζητούν να εμποδιστεί ένας ισλαμιστικός στολίσκος με προορισμό τη Γάζα

Διαιτητής της Euroleague έκλεψε κολόνια από αεροδρόμιο

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Ανδρουλάκης: Ο Μητσοτάκης ψηφοθήρας με τον Μπελέρη και η Ντόρα βάζει το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr