ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Οι ισραηλινοί στρατιώτες στο υπόγειο κάστρο της Χεζμπολάχ - Μια τρομοκρατική μυρμηγκοφωλιά
Κύπρος: Τρομοκρατημένοι οι αποσχιστές Τουρκοκύπριοι (εξισλαμισμένοι-τουρκεμένοι Έλληνες) από τη συμμαχία Ελλάδας-Ισραήλ
Ο Τραμπ διόρισε την Κέιτι Ζακαράια ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του Λευκού Οίκου
Ο Ντ. Τραμπ «τελειώνει» τον Ζελένσκι: «Ήρθε η ώρα η Ουκρανία να αποκτήσει νέο πρόεδρο»
ΗΑΕ: Ο συγκυβερνήτης της Flydubai σχεδίαζε επίθεση τύπου 11ης Σεπτεμβρίου στο αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ουκρανία ανέκτησε και έθεσε υπό τον έλεγχό της περισσότερα από 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα εδάφους της κατά την διάρκεια της αντεπίθεσής της κατά του ρωσικού στρατού, δήλωσε την Πέμπτη 15/6 ανώτερος στρατιωτικός διοικητής του ουκρανικού στρατού.
«Είμαστε έτοιμοι να συνεχίσουμε να πολεμούμε για να απελευθερώσουμε τα εδάφη μας με τα γυμνά μας χέρια» δήλωσε ο ταξίαρχος Ολεξίι Χρόμοφ σε ενημέρωση μέσων ενημέρωσης.
Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι στις πρώτες φάσεις της επίθεσης, την οποία όπως είπε η Ουκρανία άρχισε την περασμένη εβδομάδα, επτά οικισμοί απελευθερώθηκαν στην ανατολική περιοχή του Ντονέτσκ και στην νότια περιοχή της Ζαπορίζια.
Ο στρατός προέλασε κατά 3 χιλιόμετρα κοντά στο χωριό Μάλα Τοκμάτσκα στην περιοχή της Ζαπορίζια και κατά 7 χιλιόμετρα κοντά στο χωριό νότια της Βέλικα Νοβοσίλκα στην περιοχή του Ντονέτσκ , ανέφεραν αξιωματούχοι του στρατού.
Το Reuters δεν είναι σε θέση να επαληθεύσει την κατάσταση που επικρατεί στο πεδίο της μάχης.
Η Ρωσία, η οποία άρχισε την ευρείας κλίμακας εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, δεν έχει επίσημα παραδεχθεί τις προελάσεις του ουκρανικού στρατού.
Κάθε πλευρά ισχυρίζεται ότι η άλλη έχει υποστεί βαριές απώλειες από τότε που άρχισε η αντεπίθεση και η Μόσχα και το Κίεβο σπανίως αναφέρονται στις δικές τους απώλειες.






















































