ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι ΗΠΑ ξεκίνησαν μαζική επίθεση στο Ιράν - Σοβαρός κίνδυνος κλιμάκωσης
Πλήγμα σε Κέντρο Διοίκησης και Ελέγχου των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν
Τραμπ: Έχουμε συμφωνία με το Ιράν - Ακυρώνονται οι προγραμματισμένες επιθέσεις
Τι είπε ο Κώστας Σημίτης στον Νίκο Δένδια για την Τουρκία - ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ράπισμα στους «εκσυγχρονιστές» και οπαδούς του
Ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΕΛ.Α.Σ.
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Μονάδες της ρωσικής αντιαεροπορικής άμυνας απέκρουσαν επίθεση με ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones) στη διάρκεια της νύχτας σε αντλιοστάσιο στον αγωγό πετρελαίου Ντρούζμπα στην περιφέρεια Μπριάνσκ, που γειτονεύει με την Ουκρανία, δήλωσε το Σάββατο 17/6 ο κυβερνήτης της περιοχής.
Τρία ουκρανικά στρατιωτικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη καταστράφηκαν στην επίθεση στον τομέα Νοβοζιμπκόφ, έγραψε ο Αλεξάντερ Μπογκομάζ στο Telegram.
Οι επιθέσεις με μη επανδρωμένα αεροσκάφη μέσα στη Ρωσία αυξάνονται τις τελευταίες εβδομάδες, θέτοντας συχνά στο στόχαστρο ενεργειακές εγκαταστάσεις.
Η Ρωσία κατηγορεί την Ουκρανία, αν και το Κίεβο δεν παραδέχεται δημόσια την ευθύνη για αυτές.
Το νότιο παρακλάδι του σοβιετικής κατασκευής αγωγού πετρελαίου Ντρούζμπα διασχίζει την Ουκρανία και, παρά τον πόλεμο, συνεχίζει να παρέχει αργό πετρέλαιο στην Ουγγαρία, τη Σλοβακία και την Τσεχική Δημοκρατία.























































