Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Δείτε πώς το Ισλαμικό Κράτος θα βομβαρδίσει το Λονδίνο

ΒΙΝΤΕΟ – ΣΟΚ: Δείτε πώς το Ισλαμικό Κράτος θα βομβαρδίσει το Λονδίνο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με ένα βίντεο μόλις είκοσι δευτερολέπτων το Ισλαμικό Κράτος ανακοινώνει πώς θα επιτεθεί και θα βομβαρδίσει το Λονδίνο.

Η ευρηματικότητα των τζιχαντιστών δεν “κρύβεται”, ανακοινώνεται για να προκαλέσει τρόμο.

Ένας τζιχαντιστής βομβιστής αυτοκτονίας, φορτωμένος με πολλά πυρομαχικά, θα πηδήξει από ένα μικρό ιδιωτικό αεροσκάφος, σαν αυτά που πετάνε στις αερολέσχες και σαν ελεύθερος αλεξιπτωτιστής, χωρίς όμως αλεξίπτωτο, θα πέσει πάνω στο κοινοβούλιο της Βρετανίας και θα το ανατινάξει.

Το Ισλαμικό Κράτος στην απειλή του είναι συγκεκριμένο. Ο βομβιστής που θα εκτελέσει την αποστολή είναι ήδη εκπαιδευμένος, είναι αυτός που πρωταγωνιστεί στο βίντεο και έχει κάνει ήδη άλματα, μάλιστα πάνω από ευρωπαϊκό έδαφος.

Οι Δυτικοί γνωρίζουν ότι μια τέτοια επίθεση θα μπορούσε να γίνει από τον οποιονδήποτε τζιχαντιστή δυτικό υπήκοο. Όπως και ο πιλότος θα μπορούσε να είναι ένας καθημερινός (στα μάτια των πολλών) άνθρωπος.

Η τρομοκρατική απειλή είναι ευθεία και δεν αποτελεί κάτι που προσπερνιέται ως… αδύνατο. Είναι απολύτως δυνατό και εφικτό.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο You Tube στις 29 Οκτωβρίου. Επειδή υπάρχει πιθανότητα να καταργηθεί, εμείς το φωτογραφίσαμε καρέ καρέ.

Δείτε πρώτα το βίντεο:

Δείτε τα καρέ από το βίντεο:

ISIS-LONDON-1

ISIS-LONDON-2

ISIS-LONDON-3

ISIS-LONDON-4

ISIS-LONDON-5

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Ενδεχόμενη δολοφονία του Αλ-Σαράα στη Συρία θρέφει φόβους για αναζωπύρωση του ISIS

Ένας φοβισμένος και νευρικός Ερντογάν μίλησε για 1000 χρόνια τουρκικής ανεξαρτησίας – Η τουρκική ορδή τρέμει τη συμμαχία Ελλήνων-Ισραηλινών-Κούρδων

Αμπντούλ Καντίρ Μουμίν: Αυτός λέει ότι είναι ο νέος ηγέτης του ISIS – Κρύβεται στα βουνά της Σομαλίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr