ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν δεν θέλει να καταλάβει τις ΗΠΑ και τους Κούρδους

Ο Ερντογάν δεν θέλει να καταλάβει τις ΗΠΑ και τους Κούρδους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, απομονωμένος στην γωνία από τις ΗΠΑ, ακόμη προσπαθεί να αποδείξει ότι κάτι περίεργο παίζεται στα σύνορα της χώρας του, γιατί δεν θέλει να καταλάβει ότι έχει κάνει τεράστιο στρατηγικό λάθος στηρίζοντας το Ισλαμικό Κράτος κόντρα στα συμφέροντα της Δύσης.

Ετσι μιλώντας σήμερα από το Παρίσι, μετά από συνάντηση που είχε με τον Φρανσουά Ολάντ, αναρωτήθηκε για άλλη μια φορά, γιατί ο συνασπισμός υπό τις ΗΠΑ, ο οποίος διεξάγει μια αεροπορική εκστρατεία εναντίον των τζιχαντιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος επικεντρώνεται περισσότερο από όσο θα έπρεπε στην πόλη Κομπάνι της Συρίας.

«Γιατί στο Κομπάνι και όχι σε πόλεις όπως η Ιντλίμπ, η Χάμα ή η Χομς; … την ώρα μάλιστα που η ιρακινή επικράτεια ελέγχεται κατά το 40% από το Ισλαμικό Κράτος;», διερωτήθηκε ο Ερντογάν για να συμπληρώσει ότι «υπάρχουν μόνον 2.000 μαχητές στην Κομπάνι, είναι δύσκολο να καταλάβω αυτήν την προσέγγιση. Γιατί ο συνασπισμός δεν έχει αναλάβει δράση σε άλλες περιοχές;».

Στο επόμενο τηλέφωνο με την ηγεσία των ΗΠΑ ίσως καταλάβει!

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη η στρατιωτική επαναπροσέγγιση Αιγύπτου και Τουρκίας

Πρώην Αξιωματούχος της Μοσάντ: Το Ισραήλ να εξοντώνει τζιχαντιστές στην Τουρκία – Διευρυνόμενη επιρροή του Κατάρ εντός της κυβέρνησης Τραμπ

Ιράν: Συμφωνία με ΗΠΑ για «κόκκινο τηλέφωνο» στα Στενά του Ορμούζ και αποδέσμευση 12 δισ. δολαρίων

Τραμπ: Εάν το Ιράν δεν συμμορφωθεί με τη συμφωνία, θα κάνω αυτό που πρέπει να κάνω

ΗΠΑ: Προσωρινή άρση των κυρώσεων στο ιρανικό πετρέλαιο για 60 ημέρες με «παράθυρο» χρηματοδότησης των Φρουρών της Επανάστασης

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr