ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Δυσαρέσκεια στην Ουάσιγκτον για τον Τόμας Μπάρακ - Κοντά στην καρατόμηση;
Ρούμπιο και Χέγκσεθ στην Αθήνα πριν τις ενδιάμεσες εκλογές των ΗΠΑ
Πληροφορίες: Ο Μάρκο Ρούμπιο προσανατολίζεται να αντικαταστήσει τον Τόμας Μπάρακ με τον Ντέιβιντ Πετρέους
Ο Νίκος Δένδιας «ρίχνει» 63,5 εκατ. ευρώ για τον εκσυγχρονισμό των Στρατιωτικών Εργοστασίων
«Οι γενοκτόνοι θα χάσουν», είπε ο Ερντογάν στην πρώτη ομιλία μετά την επίθεση του Ισραήλ στην Ιντλίμπ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε προσομοιωμένη πυρηνική επίθεση σε άσκηση την Τετάρτη υπό την επίβλεψη του Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν, ώρες αφότου η Άνω Βουλή του κοινοβουλίου ψήφισε να ακυρώσει την επικύρωση της παγκόσμιας απαγόρευσης πυρηνικών δοκιμών από τη χώρα.
Το νομοσχέδιο για τον τερματισμό της επικύρωσης της Συνθήκης για την Ολοκληρωμένη Απαγόρευση των Πυρηνικών Δοκιμών, που εγκρίθηκε στην Κάτω Βουλή την περασμένη εβδομάδα, θα σταλεί τώρα στον Πούτιν για τελική έγκριση.
Ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι η ανάκληση της επικύρωσης της Ρωσίας «αντανακλεί» τη στάση των ΗΠΑ, οι οποίες υπέγραψαν αλλά δεν επικύρωσαν την απαγόρευση των πυρηνικών δοκιμών.
Η κρατική τηλεόραση έδειξε τον Πούτιν να διευθύνει την άσκηση μέσω βιντεοκλήσης με ανώτατους στρατιωτικούς αξιωματούχους, μεταδίδει το AP.























































