Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αργεντινή: Στο νοσοκομείο η πρόεδρος της χώρας

Αργεντινή: Στο νοσοκομείο η πρόεδρος της χώρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην Αργεντινή, σε νοσοκομείο του Μπουένος Άιρες, εισήχθη η πρόεδρος της χώρας, Κριστίνα Φερνάντες Κίρχνερ το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γραφείο της Προέδρου, εξ αιτίας “λοιμώδους πυρετού”.

Η Κίρχνερ “έχει μια λοιμώδη εμπύρετη κατάσταση εξ αιτίας της οποίας αποφασίστηκε να νοσηλευτεί στην κλινική Οταμάντι του Μπουένος Άιρες για να λάβει την κατάλληλη θεραπεία” ανέφερε η ανακοίνωση η οποία υπογράφεται από τους δρ Μαρσέλο Μπαλεστέρος και Ρικάρντο Σόλα.

Η πρόεδρος της Αργεντινής αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα κάποια προβλήματα υγείας που την αναγκάζουν να απουσιάζει από τα προεδρικά της καθήκοντα.

Στις 21 Οκτωβρίου επανέκαμψε στα προεδρικά της καθήκοντα από τα οποία απουσίαζε για 48 ώρες, λόγω μιας φαρυγγίτιδας που την ταλαιπώρησε. Αλλά και τον περασμένο Ιούλιο, η Χριστίνα Κίρχνερ είχε, επίσης, αναγκαστεί να ξεκουραστεί, εξ αιτίας πονόλαιμου και λαρυγγίτιδας. Ως αποτέλεσμα αυτού, είχε αλλάξει το επίσημο πρόγραμμά της και είχε αναβάλει ένα προγραμματισμένο ταξίδι της στην Παραγουάη.

Πριν από περισσότερο από ένα χρόνο, η πρόεδρος της Αργεντινής είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση εξ αιτίας ενός εγκεφαλικού αιματώματος και είχε απουσιάσει από την προεδρία της χώρας για έξι εβδομάδες, έως ότου βγουν τα θετικά αποτελέσματα των μετεγχειρητικών εξετάσεων.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Σκωτικός Τύπος: Το Ύπατο Συμβούλιο δια την Ελλάδα επαναδιαβεβαίωσε σχέσεις με τα Ύπατα Βραζιλίας και Αργεντινής – Ύπατοι από Κεντρική και Νότια Αμερική στην Αθήνα

Αργεντινή: Πάνω από το 57% του πληθυσμού βυθίστηκε στη φτώχεια

Αργεντινή: Ο Μιλέι ορκίστηκε πρόεδρος, εξήγγειλε «σοκ» λιτότητας και τον ζητωκραύγαζαν!

Γερμανικός Τύπος: Ο νέος πρόεδρος της Αργεντινής αποτελεί κίνδυνο για τη χώρα

Αργεντινή: Νέος πρόεδρος ο δεξιός λαϊκιστής Μιλέι – Μία διαφορετική… οπτική για τη δικτατορία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr