ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αδειάζουν τον Ερντογάν και οι δικοί του για το… παλάτι

Αδειάζουν τον Ερντογάν και οι δικοί του για το… παλάτι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μέχρι και ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Τουρκίας και στενός φίλος του Ερντογάν μίλησε ανοικτά εναντίον της σπατάλης που έγινε στο παλάτι που έφτιαξε ο Τούρκος πρόεδρος για να δείξει ότι είναι Σουλτάνος.

Ο Μπουλέντ Αρίντς έκανε μάλιστα αυτές τις δηλώσεις μέσα στην Βουλή κατά την διάρκεια συζήτησης του προϋπολογισμού.

“Πάνω από ένα δισεκατομμύριο τουρκικές λίρες δαπανήθηκαν (640 εκατομμύρια ευρώ). Είναι πολύ υψηλό το κόστος” σημείωσε για να συμπληρώσει ότι ε΄νάντια σε τέτοιες σπατάλες.

“Εγώ όταν ήμουν πρόεδρος της Βουλής δεν έμενα στο επίσημο κτίριο που υπάρχει για αυτή την θέση. Μην με ρωτάτε λοιπόν τι θα έκανα αν έβγαινα Πρόεδρος της Δημοκρατίας” συμπλήρωσε το καρφί του για τον Ερντογάν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νικόλας Φαραντούρης έδειξε σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς βουλευτές την τουρκική κατοχή στη βόρεια Κύπρο

Ο Οικ. Πατριάρχης δέχθηκε τους ηγέτες των Ελλήνων δημοσιογράφων – Τι είπε στους εκπροσώπους του Τύπου

Τουρκία: Εκτροχιασμός συρμού Μετρό στην Κωνσταντινούπολη με τρεις τραυματίες (βίντεο)

Παρασκήνιο για τη Χάλκη: Οι οδηγίες Ερντογάν και η παρέμβαση Τραμπ

Αλέξης Τσίπρας για Κυπριακό: «Κατάργηση των εγγυήσεων και απόσυρση των τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr