ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μαρέβα Μητσοτάκη: Χειρουργήθηκε και στα δύο χέρια στο ΚΑΤ μετά από σοβαρό ατύχημα
Συρία: Νέα επανάσταση ενάντια στο τζιχαντιστικό καθεστώς του Τζουλάνι - «Όχι στην Τουρκία»
Καθαρισμοί οικοπέδων: Έρχονται μεγάλες αλλαγές με το νομοσχέδιο «Ενεργή Μάχη»
«Βροχή πυραύλων»: Νέα γιγαντοαφίσα στην Τεχεράνη απειλεί το Τελ Αβίβ με πυραυλικά πλήγματα
«Δουλίτσες» δισ. στη Συρία: Ο ένας αδελφός του τζιχαντιστή «προέδρου» Αλ-Σαράα είναι Ρώσος υπήκοος κι ο άλλος (πρώην) στέλεχος της
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διπλή φονική επίθεση εξαπέλυσε η Αλ Κάιντα στην Υεμένη με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δεκάδες σιίτες αντάρτες Χούτι, που πολεμάνε τους τζιχαντιστές.
Στην Υεμένη διεξάγονται σκληρές μάχες μεταξύ των τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα και των δυνάμεων ασφαλείας της χώρας, στο πλευρό των οποίων μάχονται και οι σιίτες αντάρτες Χούτι.
Η εμπόλεμη κατάσταση έχει γενικευθεί μετά τις αρχές Σεπτεμβρίου, όταν οι Χούτι που δρούσαν ως τότε κυρίως στο βορειοδυτικό τμήμα της χώρας κατέλαβαν την πρωτεύουσα Σαναά καθώς και άλλες περιοχές.
Η εισβολή των σιιτών Χούτι σε περιοχές παραδοσιακά σουνιτικές έχει προκαλέσει την οργή σουνιτικών φυλών, οι οποίες έχουν πάρει τα όπλα και μάχονται στο πλευρό της Αλ Κάιντα.
Την Κυριακή ένας βομβιστής αυτοκτονίας της Αλ Κάιντα, που οδηγούσε ένα όχημα – βόμβα, έπεσε σε ένα ιατρικό κέντρο που οι σιίτες αντάρτες είχαν μετατρέψει σε στρατόπεδο στην πόλη Ράντα, 150 χλμ. νότια της Σαναά, είπαν πηγές που πρόσκεινται στις φυλές, προσθέτοντας ότι «δεκάδες άνθρωποι» σκοτώθηκαν.
Σε μια άλλη επίθεση, μέλη της Αλ Κάιντα άνοιξαν πυρ σε ένα σχολείο που έχουν καταλάβει οι αντάρτες Χούτι, επίσης κοντά στη Ράντα.























































