ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Μοσάμπ Χασάν Γιουσέφ: «Οικοδομήθηκαν ψευδή αφηγήματα... που οδήγησαν στο μίσος κατά του εβραϊκού λαού»
Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ
Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS - Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ
Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ
Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ιταλική Βουλή ενέκρινε την Πέμπτη 1/8 τροπολογία της συντηρητικής κυβέρνησης της χώρας, βάσει της οποίας απαγορεύεται η πώληση κάθε παράγωγου μαλακών ναρκωτικών.
Η απαγόρευση συμπεριλαμβάνει άνθη, βαλσάμια και έλαια, τα οποία πωλούνται κυρίως ως «cbd».
Πρόκειται, ουσιαστικά, για όλα τα λεγόμενα «προϊόντα κάνναβης».
Η ιταλική κυβέρνηση θεωρεί ότι «κάθε είδος ναρκωτικού πρέπει να θεωρείται εκτός νόμου» και ζήτησε, για την επίτευξη του στόχου, την γνωμοδότηση του Ανώτατου Συμβούλου Υγείας της χώρας.
Ο Τύπος υπογραμμίζει ότι η Ιταλία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο που υιοθέτησε ένα τόσο αυστηρό μέτρο, ενώ οι Ιταλοί Ριζοσπάστες προσθέτουν ότι «πρόκειται να κλείσουν εκατοντάδες επιχειρήσεις και να χάσουν την δουλειά τους, τουλάχιστον 11.000 εργαζόμενοι».
Αναμένεται να διαπιστωθεί τώρα αν θα υπάρξουν πρόσφυγες στην Δικαιοσύνη κατά της συγκεκριμένης απόφασης.






















































