Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ουκρανία: Συναγερμός για πυραυλική επίθεση κατά την επίσκεψη Μπλίνκεν-Λάμι

Ουκρανία: Συναγερμός για πυραυλική επίθεση κατά την επίσκεψη Μπλίνκεν-Λάμι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Συναγερμός προειδοποίησης για αεροπορική επιδρομή ήχησε την Τετάρτη 11/9 το απόγευμα στο Κίεβο, την ώρα που πραγματοποιούν επίσκεψη ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών, Άντονι Μπλίνκεν, και ο Βρετανός ομόλογός του Ντέιβιντ Λάμι.

Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε ότι εντόπισε μια απειλή εισερχόμενου βαλλιστικού πυραύλου, λέγοντας ότι ένας πύραυλος κινείτο προς την κατεύθυνση της περιοχής Πολτάβα.

«Αφοσιωμένοι στη νίκη της Ουκρανίας»

Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Άντονι Μπλίνκεν δήλωσε την Τετάρτη 11/9 ότι η επίσκεψή του στο Κίεβο μαζί με τον Βρετανό ομόλογό του Ντέιβιντ Λάμι καταδεικνύει τη δέσμευση της Δύσης για τη «νίκη» της Ουκρανίας κατά της Ρωσίας.

Η επίσκεψή μας αποδεικνύει «ότι είμαστε αποφασισμένοι να διασφαλίσουμε την επιτυχία της Ουκρανίας, είμαστε αφοσιωμένοι στη νίκη της Ουκρανίας», τόνισε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ κατά τη διάρκεια συζήτησης με τον επικεφαλής της ουκρανικής διπλωματίας Αντρίι Σίμπιχα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κάθε Έλληνας έδωσε σήμερα 212 ευρώ στον Ζελένσκι

Χάρης Τζήμητρας: Με τη Συμφωνία των Πρεσπών αναχαιτίστηκε η αναγνώριση της γειτονικής χώρας ως «Μακεδονία»

Αντιστράτηγος ε.α. Καμπουρίδης: Με υποστήριξη των ΗΠΑ οι Κούρδοι (SDF) οδεύουν προς αυτονομία στη Συρία – Ήττα για την Τουρκία

Προκαταρκτική συμφωνία στη Συρία: Οι Κούρδοι με τρεις μεραρχίες και 50.000 μαχητές «ενσωματώνονται» στο συριακό κράτος

Η Λαγκάρντ βάζει φρένο στους Ευρωπαίους για το δάνειο προς την Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr