ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε στο Μανχάταν το αφεντικό της μεγαλύτερης εταιρείας ασφάλισης υγείας

ΗΠΑ: Δολοφονήθηκε στο Μανχάταν το αφεντικό της μεγαλύτερης εταιρείας ασφάλισης υγείας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αφεντικό της μεγαλύτερης ιδιωτικής εταιρείας ασφάλισης υγείας στις ΗΠΑ, της UnitedHealthcare, σκοτώθηκε από πυροβολισμούς που δέχθηκε την Τετάρτη 4/12 στο κέντρο του Μανχάταν στη Νέα Υόρκη, μετέδωσαν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο 50χρονος Μπράιαν Τόμσον, ο όμιλος του οποίου απασχολεί 440.000 εργαζομένους, με ετήσιο κύκλο εργασιών 371 δισεκατομμυρίων δολαρίων, πυροβολήθηκε γύρω στις 7 π.μ. (14.00 ώρα Ελλάδας) κοντά σε ξενοδοχείο στο κέντρο του Μανχάταν και υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης Pix 11 New York.

Σε ερώτηση του Γαλλικού Πρακτορείου, η Αστυνομία της Νέας Υόρκης απλώς επιβεβαίωσε ότι σημειώθηκαν πυροβολισμοί σε αυτήν την επιχειρηματική συνοικία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Οι Ιρανοί αποχώρησαν από τις διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ και απαιτούν επίσημη συγγνώμη του Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ δήλωσε στο Fox News ότι εάν το Ιράν κλείσει τα Στενά του Ορμούζ, «θα τους ανατινάξω τα πέταλα»

Ο Τραμπ προειδοποίησε τους Ιρανούς για τα Στενά του Ορμούζ: «Αν τα κλείσετε, δεν θα έχετε πλέον χώρα» – «Δεν θα καταφέρετε καν να επιστρέψετε στην αναθεματισμένη τη χώρα σας»

Νέες απειλές Τραμπ κατά της Τεχεράνης: Θα πλήξουμε το Ιράν ακόμα πιο σκληρά αν δεν συγκρατήσει τη Χεζμπολάχ

Δημοσκόπηση-σοκ στο Ισραήλ: «Νικητής του πολέμου το Ιράν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr