ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αλ Μπουκαμάλ, Αυτόνομη Διοίκηση Βόρειας και Ανατολικής Συρίας (AANES), Ιράν, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Ντέιρ αλ Ζουρ, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF),


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Ο Σαμαράς ΔΕΝ είχε αφήσει τίποτα στο Μαξίμου για τον Τσίπρα - Οι «γαλάζιες ακρίδες» τα είχαν πλιατσικολογήσει όλα!
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), υπό την ηγεσία των Κούρδων, έθεσαν υπό τον έλεγχο τους τη μοναδική συνοριακή διέλευση μεταξύ Συρίας και Ιράκ υπό τον έλεγχο της συριακής κυβέρνησης.
Αυτό σημαίνει ότι η χερσαία «επικοινωνία» του καθεστώτος της Δαμασκού με την Τεχεράνη διακόπηκε, όπως και η χερσαία έξοδος του Ιράν στην Ανατ. Μεσόγειο μέσω Συρίας και Λιβάνου.
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Reuters, δύο πηγές του συριακού στρατού ανέφεραν ότι το πέρασμα του Αμπού Καμάλ μεταξύ των δύο χωρών της Μέσης Ανατολής περιήλθε στα χέρια των SDF.

Οι δυνάμεις υπό την ηγεσία των Κούρδων λέγεται ότι έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο τις τελευταίες ώρες, με αναφορές να σημειώνουν ότι κατέλαβαν επίσης την πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ της ανατολικής Συρίας, περίπου 152 χιλιόμετρα (94 μίλια) βόρεια της διέλευσης Ιράκ-Συρίας.
Να σημειωθεί ότι η πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ ΔΕΝ έπεσε ποτέ στα χέρια των τζιχαντιστών καθόλη τη διάρκεια του πολέμου.























































