Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μπαμπάκ Τακβέε: «…ο Ερντογάν και οι θαυμαστές του είναι θυμωμένοι με το σύνθημα που φώναξαν…»

Μπαμπάκ Τακβέε: «…ο Ερντογάν και οι θαυμαστές του είναι θυμωμένοι με το σύνθημα που φώναξαν…»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο γνωστός αμυντικός συντάκτης Μπαμπάκ ΤακβέεΤαγκβάι) ενθουσιάστηκε, με ανάρτησή του στο «Χ», από τα συνθήματα που ακούστηκαν μετά το πέρας της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έγραψε:

«Χαίρομαι που ακούω ότι ο Ερντογάν και οι θαυμαστές του είναι θυμωμένοι με το σύνθημα που φώναξαν αυτοί οι στρατιώτες κατά τη διάρκεια της παρέλασης για την Ελληνική Ημέρα Ανεξαρτησίας σήμερα:

»“#Η Κύπρος είναι ελληνική. Γ****η #Τουρκία.”**».

Ευτυχώς ο Μπαμπάκ Τακβέε αγνοεί ότι τα συνθήματα αυτά δεν «θύμωσαν» μόνο τον Ερντογάν και τους οπαδούς του αλλά και τους «πουθενάδες θολοκουλτουριάρηδες» του ισχνού ελλαδικού «εκσυγχρονιστικού» μορφώματος της «Νέας Αριστεράς».

Δυστυχώς, τη δημοσκοπική κατρακύλα της «Νέας Αριστεράς» έσπευσε να ακολουθήσει κι ο ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται ότι το δημοσκοπικό 5% του φαίνεται… πολύ.

Ευτυχώς για την τιμή της δημοκρατικής παράταξης, το ΠΑΣΟΚ δεν τους ακολούθησε σε αυτόν τον ανεθνικό και ντροπιαστικό «καθωσπρεπισμό» κατήφορο αισθητικής ΚΚΕ εσωτερικού και Άγι Στίνα.

Ο καταπιεσμένος και λαβωμένος πατριωτισμός της κατακερματισμένης δημοκρατικής παράταξης δεν ανέχεται άλλες υποδείξεις από τα πολιτικά έντομα της «Νέας Αριστεράς».

Το σύνθημα, από ό,τι πληροφορούμαστε, είχε αποδέκτη και τον Γιώργο Γεραπετρίτη και τα «ήρεμα νερά». Όπως μας ειπώθηκε χαρακτηριστικά, «ο κ. Γεραπετρίτης το προκάλεσε με τις υποκλίσεις και τις αγκαλιές του».

Η ανάρτηση του Μπαμπάκ Τακβέε:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

56χρονη δασκάλα γιόγκα έβαζε γκαζάκια σε συγγενείς και γνωστούς της – Την έκλεισαν σε ψυχιατρείο

Νίκος Δένδιας: Η Ελλάδα «θωρακίζεται» με ισραηλινή τεχνογνωσία – «Διαθέτουμε κοινή αντίληψη για τις προκλήσεις της περιοχής»

ΗΠΑ και Ιράν δεν μπορούν να συμφωνήσουν για συνομιλίες – Η ένταση στο ζενίθ

«Κατεβαίνουν» στην Αθήνα με τα τρακτέρ τους οι αγρότες στις 13 Φεβρουαρίου

Ο Νίκος Δένδιας διερωτήθηκε γιατί ο Τραμπ αποδέχεται την ιδέα ενός ισλαμικού στοιχείου στην περιοχή αντί να τραβά τον Ερντογάν προς μία φιλοδυτική θέση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr