Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ερντογάν πυρ και μανία με το Ισραήλ – Υπερασπίστηκε τον «πρόεδρο» τζιχάντι Γκολάνι που… μυξοκλαίει ηττημένος

Ο Ερντογάν πυρ και μανία με το Ισραήλ – Υπερασπίστηκε τον «πρόεδρο» τζιχάντι Γκολάνι που… μυξοκλαίει ηττημένος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εξαπέλυσε σκληρή κριτική κατά του Ισραήλ, με επίκεντρο τις εξελίξεις στη Συρία.

Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Ερντογάν χαρακτήρισε το Ισραήλ «κράτος τρομοκράτη», κατηγορώντας το ότι χρησιμοποιεί την κοινότητα των Δρούζων ως δικαιολογία για να προωθήσει βίαιες ενέργειες στη Συρία.

Ο Τούρκος πρόεδρος, ως «πατερούλης» τον τζιχαντιστών, ξεκαθάρισε ότι δεν θα επιτρέψει τη διάσπαση της Συρίας, ενώ επέκρινε τις ενέργειες του Ισραήλ, οι οποίες, όπως υποστηρίζει, υπονομεύουν την εκεχειρία που επιτεύχθηκε με τη συμβολή της Τουρκίας.

Αυτές οι κινήσεις, όπως τόνισε, πλήττουν την πολυπολιτισμική ταυτότητα και την εδαφική ενότητα της Συρίας, αποκαλύπτοντας ότι το Ισραήλ δεν επιδιώκει την ειρήνη.

Επιπλέον, ο Ερντογάν αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον αρχιτζιχαντιστή τρομοκράτης που αυτοανακηρύχθηκε μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας, τον Άχμεντ αλ-Σάρα (Αμπού Μοχάμεντ Αλ Γκολάνι), χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το «κλαψιάρικο» περιεχόμενο της συνομιλίας.

Οι νεο-οθωμανοί τρέμουν από την αποφασιστικότητα του Ισραήλ να εξοντώσει κάθε απειλή που προέρχεται από τους νεο-οθωμανούς τζιχαντιστές.

Ο φόβος έχει φωλιάσει στις καρδιές των κατσαπλιάδων της Μέσης Ανατολής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας

Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο

Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές

Διπλωματικές πηγές: Το πρώτο τρίμηνο του 2026 το Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας Ελλάδας-Τουρκίας

Η Ερντογάν θέλει να επιστρέψει τους S-400 στη Ρωσία για να πάρει F-35 από τις ΗΠΑ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr