ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ακτιβιστές, Αναρχικοί, Αντιεξουσιαστές, Γάζα (Πόλη της Παλαιστίνης), Κύπρος, Λάρνακα, Λωρίδα της Γάζας, Παλαιστίνη, Παλαιστίνιοι,


















































ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία
Ιερουσαλήμ: Αινιγματικό υπόγειο σύστημα σηράγγων
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα σκάφος που συμμετείχε στον στολίσκο που επιχείρησε να παραβιάσει τον αποκλεισμό της Γάζας και είχε αναχαιτιστεί από το Ισραήλ, κατέπλευσε στην Κύπρο, όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση του μεσογειακού νησιού.
Το πλοίο, που μετέφερε 21 αλλοδαπούς, ζήτησε άδεια ελλιμενισμού στη Λάρνακα για ανεφοδιασμό και ανθρωπιστικούς λόγους, δήλωσε κυβερνητικός εκπρόσωπος στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Twitter).
Ο εκπρόσωπος δεν προέβη σε αναγνώριση του σκάφους ούτε διευκρίνισε εάν αυτό ήταν μεταξύ εκείνων που αναχαιτίστηκαν από το Ισραηλινό Πολεμικό Ναυτικό.
Μετά την καταγραφή όλων των επιβαινόντων, η Κύπρος μερίμνησε για τις βασικές τους ανάγκες και προσέφερε την απαραίτητη προξενική συνδρομή, πρόσθεσε ο ίδιος.























































