ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για FIFA, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Καναδάς, Μεξικό, Μουντιάλ, Ντόναλντ Τραμπ, Ποδόσφαιρο,


















































Ιρανική πυρηνική παγίδα: Γιατί οι χερσαίες επιχειρήσεις είναι αναπόφευκτες
Βρισκόμαστε πιο κοντά από ποτέ σε έναν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο;
Ακρόπολη: 60χρονος μαχαίρωσε Ελληνοαμερικανούς τουρίστες - Συγκλονιστικές μαρτυρίες
ΚΑΥΣΩΝΑΣ: Την Τετάρτη 22/07 θα φτάσει μέχρι 43°C
Νίκος Δένδιας: «Ζούμε σε μια κοινωνία ισοπέδωσης» - «Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι για την Άμυνα της Πατρίδας» - Ισχύς μας στους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η FIFA θεσμοθέτησε για πρώτη φορά στην ιστορία της το βραβείο Ειρήνης και ο πρόεδρος Τζιάνι Ινφαντίνο το έδωσε στον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.
Το ξεκίνημα της κλήρωσης για το Μουντιάλ 2026 αποτέλεσε ένα σόου του Τζιάνι Ινφαντίνο, ο οποίος αποθέωσε τον πρόεδρο Τραμπ για τις ενέργειες που έχει κάνει για την παγκόσμια ειρήνη, προτού του παραδώσει ένα μετάλλιο, το οποίο φόρεσε μόνος του ο πρόεδρος των ΗΠΑ!
Μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της FIFA ανέφερε ότι ο Τραμπ «θέλει να φέρει την ειρήνη σε όλο τον κόσμο» και πως «θέλει να σταματήσει τον πόλεμο Ουκρανίας-Ρωσίας», ενώ το νέο βραβείο θα δίνεται στα «άτομα που έχουν αναλάβει εξαιρετικές και ασυνήθιστες δράσεις για την ειρήνη» όπως εξήγησε ο Ινφαντίνο.
H κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου 2026, που θα φιλοξενηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι σε ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικό, διεξάγεται στην Ουάσιγκτον.























































