Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ραβίνος του Κιέβου προς Εβραίους: “Εγκαταλείψετε άμεσα την Ουκρανία, κινδυνεύουν οι ζωές μας”

Ραβίνος του Κιέβου προς Εβραίους: “Εγκαταλείψετε άμεσα την Ουκρανία, κινδυνεύουν οι ζωές μας”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καταστάσεις τρομακτικές, που είχε να τις ζήσει η ανθρωπότητα 70 χρόνια, από το τέλος του Β Παγκοσμίου Πολέμου, εξελίσσονται στο ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας.

Εκτός από την απαγόρευση λειτουργίας του Κομμουνιστικού Κόμματος και την κατάργηση των δικαιωμάτων των μειονοτήτων, μεταξύ τους και της ελληνικής η οποία πλέον τελεί υπό διωγμό, τα ναζιστικά τέρατα του Κιέβου στρέφονται και προς το γνωστό σάκο του μποξ κάθε κομπλεξικού, τον λαουτζίκο των Εβραίων. Και λέμε λαουτζίκο, διότι μόνο ένας εντελώς άρρωστος νους θα ταύτιζε απλούς καθημερινούς ανθρώπους με τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, που ως γνωστόν δεν έχουν ούτε πατρίδα, ούτε έθνος, ανεξάρτητα εάν αυτά είναι εβραϊκά, ελληνικά ή αγγλοσαξωνικά.

Ο Ραβίνος του Κιέβου, Μοσέ Ρ. Αζμάν, κάλεσε τους Εβραίους της πόλης να την εγκαταλείψουν άμεσα και αν μπορούν να φύγουν και από την χώρα, αφού κινδυνεύει η ζωή τους!

Ο Ραβίνος κατήγγειλε περιπτώσεις βανδαλισμών σε εβραϊκά καταστήματα και απειλές κατά της εβραϊκής κοινότητας.

Αυτή η έντρομη έκκληση βέβαια, δεν έπαιξε σε κανένα Μέσο.

Εν τω μεταξύ, ο εντελώς ανίκανος υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, παρακολουθεί σαν να μην καταλαβαίνει τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία. Αν και η Ελλάδα προεδρεύει της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ο κ. Βενιζέλος δείχνει αδιάφορος(;), φοβισμένος(;), ή απλά πειθαρχημένος στις εντολές της Μέρκελ και ακόμα δεν έχει κάνει ούτε μία θεσμική παρέμβαση ούτε για τους 150.000 Έλληνες της Ουκρανίας, που κινδυνεύουν, ούτε για τους Εβραίους που έντρομοι εγκαταλείπουν τη χώρα!

Και μετά θέλει η Ελλάδα συμμαχία με το Ισραήλ για τους υδρογονάνθρακες; Δεν είναι δυνατόν, σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για τους ομογενείς μας, την παγκόσμια ειρήνη, τα ανθρώπινα δικαιώματα, τις ίδιες τις αξίες του δυτικού πολιτισμού, να έχουμε στη διακυβέρνηση της χώρας αυτούς τους πολιτικούς νάνους.

Μόνο η Ρένα Δούρου, του ΣΥΡΙΖΑ, τόλμησε να φωνάξει για τους Έλληνες της Ουκρανίας και το προκλητικό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος παριστάνει ακόμα τον κουφό! Απίστευτα πράγματα…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ζελένσκι: «Η Ουκρανία έχει ανάγκη βοήθειας από τους συμμάχους της ακριβώς όπως το Ισραήλ»

Ζελένσκι: Να δοθεί ενιαία παγκόσμια απάντηση στην «τρομοκρατία» του Ιράν και της Ρωσίας

Ο Νίκος Δένδιας στο MIT συναντήθηκε με ειδικούς σε θέματα Τεχνολογίας και Ναυπηγικής

Χρυσουλάκης: Οι κοινότητες της ελληνικής Διασποράς συνιστούν διακριτή μορφή «ήπιας ισχύος»

Ο Νίκος Δένδιας συναντήθηκε με ομογενείς στη Βοστώνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr