ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βενεζουέλα, Μόνικα Σπίαρ,

















































Το Ισραήλ προειδοποιεί ότι θα χτυπήσει τους Τούρκους στη Συρία - Τούρκοι υπουργοί στη Δαμασκό
Η Φραντσέσκα Αλμπανέζε του ΟΗΕ χαρακτήρισε τη συμφωνία φυσικού αερίου Αιγύπτου-Ισραήλ παραβίαση του διεθνούς δικαίου
Σε υστερία και νευρικό κλονισμό οι τουρκικές εφημερίδες με την Τριμερή Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Η ανάγκη του αγωγού EastMed: Η ενεργειακή εξάρτηση της Ευρώπης μετατοπίζεται προς την Τουρκία - Το Ισραήλ προσφέρει διέξοδο
Παύλος Ασλανίδης: Η Μαρία Καρυστιανού «έπεσε στην παγίδα των δημοσκοπήσεων και φούσκωσαν τα μυαλά της»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τραγικό θάνατο βρήκε η Μις Βενεζουέλα 2004, Μόνικα Σπίαρ, η οποία σκοτώθηκε από σφαίρες ενόπλων κατά τη διάρκεια απόπειρας ληστείας ενώ βρίσκονταν στο αυτοκίνητό της, σε λεωφόρο της Βενεζουέλας.
Σύμφωνα με τις αρχές, νεκρός είναι και ο ιρλανδικής καταγωγής 39χρονος σύζυγός της Τόμας Μπέρι, ο οποίος βρισκόταν μαζί της στο αυτοκίνητο, μαζί με την η πεντάχρονη κόρη τους. Το κοριτσάκι τραυματίστηκε από τα πυρά στο πόδι και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στο νοσοκομείο.
Η 29χρονη Μόνικα Σπίαρ, μετά την νίκη της στα καλλιστεία, ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες και βρισκόταν στη Βενεζουέλα για διακοπές.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια υπέστη μηχανική βλάβη και είχε σταματήσει στην άκρη του δρόμου- σε λεωφόρο που συνδέει το Πουέρτο Καμπέλο και τη Βαλένσια στην κεντρική Βενεζουέλα- ενώ είχε ήδη νυχτώσει. Τότε πλησίασαν οι ληστές και άνοιξαν πυρ – ένα συνηθισμένος τρόπος ληστείας σε μία από τις χώρες με τα υψηλότερα ποσοστά εγκληματικότητας παγκοσμίως.






















































