Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Φωτογραφήθηκε γυμνός ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι

Φωτογραφήθηκε γυμνός ο ηγέτης της Λέγκας του Βορρά Ματέο Σαλβίνι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Γυμνός φωτογραφήθηκε για το εβδομαδιαίο περιοδικό Oggi , ο ηγέτης του εθνικιστικού δεξιού και αντιμεταναστευτικού κόμματος της Ιταλίας, Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, σε μια προσπάθεια να πείσει με αλληγορικό αυτό τρόπο την ανανέωση που θέλει να φέρει στην πολιτική σκηνή της Ιταλίας.

Ο 41 ετών Σαλβίνι, πήρε την ηγεσία του εθνικιστικού κόμματος πέρυσι, μετά την παραίτηση του πρώην προέδρου της Λέγκας του Βορρά, Ουμπέρτο Μπόσι, που κατηγορήθηκε για οικονομικά σκάνδαλα.

Πολιτικές παρατηρητές στην Ιταλία, ωστόσο , εκτιμούν ότι ο Σαλβίνι,αναδεικνύεται σταθερά ως ενδεχομένως σοβαρός ανταγωνιστής του πρωθυπουργού Ματέο Ρέντσι.

Μάλιστα , ο ίδιος ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, πρόσφατα δήλωσε ότι ο κ. Σαλβίνι θα μπορούσε να τεθεί επικεφαλής σε ένα ενιαίο κεντροδεξιό μέτωπο ως υποψήφιος πρωθυπουργός.

Μια εκτίμηση που ενισχύεται και από το γεγονός ότι το Κίνημα Πέντε Αστέρων (M5S) του Μπέπε Γκρίλο σπαράσσεται από εσωτερικές έριδες, και κάνει τους πολιτικούς παρατηρητές να πιστεύουν ότι ο Σαλβίνι βρίσκεται σε θέση να κερδίσει μέρος της ψήφων διαμαρτυρίας, τους οποίους συγκέντρωσε το 2013 το κόμμα του κ. Γκρίλο στις βουλευτικές εκλογές.

Άλλωστε τον περασμένο μήνα στις περιφερειακές εκλογές στην Εμίλια Ρομάνα, η οποία αποτελεί προπύργιο της Αριστεράς, η Λέγκα του Βορρά συγκέντρωσε αναπάντεχα μεγάλα ποσοστά, γεγονός που δείχνει ότι η υψηλή δημοτικότητά του που καταγράφεται στις δημοσκοπήσεις, βάσει των οποίων είναι ο δεύτερος δημοφιλέστερος πολιτικός μετά τον Ιταλό πρωθυπουργό, μεταφράζεται σε πραγματικές ψήφους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ρομπέρτο Καβάλι: Πέθανε ο διάσημος σχεδιαστής μόδας σε ηλικία 83 ετών

Ο Νίκος Δένδιας παρουσία του Λουίτζι Ντι Μάιο έστειλε μήνυμα στην Άγκυρα για το πώς λύνουν τις διαφορές τους οι πολιτισμένες χώρες

Έφτιαξαν fake βίντεο πορνό με τη Μελόνι – Στη Δικαιοσύνη η πρωθυπουργός της Ιταλίας

Σύροι κι Αφγανοί σχεδίαζαν χτυπήματα σε Εβραϊκούς και Ισραηλινούς στόχους στην Ευρώπη

Απειλές Χούτι κατά της Ιταλίας: «Αν ξανά αποτρέψουν επίθεσή μας, τα πλοία της θα κινδυνεύσουν»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr