ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δημοψήφισμα για την έξοδο της Ιταλίας από το ευρώ , θα επιδιώξει το Κίνημα Πέντε Αστέρων (Μ5S) του Μπέπε Γκρίλο.
Όπως ανακοίνωσε το Μ5S, από το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου ξεκινάει εκστρατεία, με στόχο να συγκεντρώσει υπογραφές , ώστε να διεξαχθεί δημοψήφισμα μέσα στο επόμενο έτος, για την έξοδο της Ιταλίας από την Ευρωζώνη.
Σύμφωνα με το Κίνημα Πέντε Αστλερων το ευρώ πρόκειται περί ενός νομίσματος «μη βιώσιμου καθώς έχει προσαρμοστεί στις ανάγκες της Γερμανίας και των οικονομικών ολιγαρχιών».
«Το θέμα δεν είναι να μάθουμε εάν μπορούμε να εξέλθουμε από την Ευρωζώνη, όμως, το να εξέλθουμε όσο το δυνατόν συντομότερα» δήλωσε ο Μπέπε Γκρίλο.























































