Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Σεμίραμις Παπανικολοπούλου
Αστρολογική Πολιτική Κοινωνική Σύμβουλος

Πολιτική Αστρολογία: Προβλέψεις για το 2018 για την Ελλάδα και τον κόσμο

Πολιτική Αστρολογία: Προβλέψεις για το 2018 για την Ελλάδα και τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολιτική Αστρολογία: Οπλιστείτε με δύναμη και υπομονή. Το 2018 θα δείξει από τη μια τη σκληρότητα του, μέσα από δύσκολες πλανητικές συναστρίες και δυσαρμονικές όψεις και από την άλλη θα είναι λυτρωτικό μέσα από περιόδους χαράς και ελπίδας, σαν το σύμπαν να αποφάσισε να αφουγκραστεί την παγκόσμια κραυγή.

Η λίστα με τα αστρολογικά φαινόμενα του 2018 μοιάζει ατελείωτη. Εκτός από αυτά που περιμένουμε είναι κι εκείνα που ενεργοποιήθηκαν το 2017 και μέσα στο νέο έτος θα βιώσουμε τα αποτελέσματα τους.

Ο αριθμός που προκύπτει από την πρόσθεση των ψηφίων της νέας χρονιάς είναι το αμαρτωλό 2 που συμβολίζει τον πειρασμό, την πρόοδο, τη διάσπαση.

Είναι η χρονιά των αντιθέσεων για όλο τον πλανήτη, αφού κανένα σημείο του δεν θα καταφέρει να γλιτώσει άλλο λιγότερο κι άλλο περισσότερο από τα χτυπήματα.

Ο Ιανουάριος και ο Οκτώβριος θα είναι μήνες που πολιτικά και κοινωνικά σκάνδαλα θα βγουν στο φως.

Ο Απρίλιος θα στιγματιστεί από απεργίες και εργασιακές αναταραχές.

Ο Μάρτιος και ο Δεκέμβριος από φαινόμενα κατάχρησης εξουσίας και ελευθερίας ενώ ο Φεβρουάριος, ο Μάιος και ο Ιούνιος από αναταραχές στις χρηματοπιστωτικές αγορές.

Βάση του κινεζικού ωροσκοπίου, το 2018 είναι η χρονιά του brown earth dog που μπορεί να θεωρείται καλό από κάθε άποψη όμως στην πραγματικότητα θα είναι εξαντλητικό.

Η λέξη που χαρακτηρίζει σύμφωνα με τους Κινέζους τη χρονιά του 2018 είναι η δράση.

Σε χρονιά σκύλου είναι γεννημένος ο πρόεδρος της Αμερικής Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος ενώ είναι ο 4ος κατά σειρά πρόεδρος που έχει γεννηθεί σε τέτοιου τύπου χρονιά, ωστόσο είναι ο μοναδικός που προεδρεύει σε περίοδο brown earth dog.

Ο Ντόναλντ Τραμπ θα χρειαστεί να προσέχει για τη ζωή του ενώ θα λάβει και σοβαρές αποφάσεις σχετικά με την σύγκρουση που έχει ξεσπάσει με την βόρεια Κορέα.

Επίσης ως ηγέτης θα παίξει σημαντικό ρόλο στην έναρξη ή όχι ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου.

Πολλά θα είναι και τα φυσικά φαινόμενα που θα πλήξουν πολλά σημεία του κόσμου όπως Αμερική, Κίνα, Ιαπωνία, Αυστραλία, Ρωσία, Τουρκία με καταστροφικές πλημμύρες, τυφώνες, σεισμούς, πυρκαγιές.

Κίνδυνος με τον Βεζούβιο στην Ιταλία ενώ σε πολλά σημεία του πλανήτη η στεριά θα γίνει θάλασσα και του αντίστροφο.

Διχοτόμηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης ενώ ο πλανήτης θα συγκλονιστεί από τρομοκρατικό χτύπημα παρόμοιο με εκείνο που συνέβη στους Δίδυμους Πύργους στην Αμερική.

Τα κύρια αστρολογικά φαινόμενα που ουσιαστικά θα χαρακτηρίσουν τη νέα χρονιά είναι η είσοδος από τις 21 Δεκεμβρίου του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου, καθώς και του Ουρανού στον Ταύρο τον ερχόμενο Μάιο.

Ήδη δεχόμαστε από τις αρχές Δεκεμβρίου και τις επιρροές του Άρη από τον Σκορπιό, όπου πολλά θα συμφωνηθούν και θα παιχτούν υπογείως στην παγκόσμια πολιτική σκακιέρα μεταξύ των ισχυρών αυτού του κόσμου.

Για την Ελλάδα αυτό που θα τολμήσω να πω είναι πως για την επόμενη τριετία που ο Κρόνος θα παραμένει στον Αιγόκερω θα βιώσει τις πιο δύσκολες στιγμές της με αποκορύφωμα το τέλος της εποχής αυτής όπου θα συγκρουστεί με τον καταστροφέα Πλούτωνα.

Οδηγούμαστε σε έξοδο από το ευρώ, ενώ θα δημιουργηθούν πολλά και σημαντικά προβλήματα επιβίωσης.

Μεγάλος θα είναι ο κίνδυνος για την κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, καθώς και ενός παγκόσμιου οικονομικού κραχ.

Πολλά κόμματα του ελληνικού κοινοβουλίου θα διασπαστούν. Νέοι κομματικοί συνδυασμοί θα κάνουν την εμφάνιση τους ενώ η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα θα περάσει κρίσιμες πολιτικές στιγμές.

Το κερασάκι στην τούρτα θα αποτελέσουν οι πέντε εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν μέσα στη χρόνια καθώς και οι δεκατρείς συνολικά πανσέληνοι.

Στις 31 Ιανουαρίου θα έχουμε ολική έκλειψη Σελήνης στο Λέοντα που επηρεάζει του λαούς και κυρίως τις γυναίκες.

Η έκλειψη όμως που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή απ όλους είναι η μερική έκλειψη στον Υδροχόο στις 15 Φεβρουαρίου καθώς ευθυγραμμίζεται με τον Ήλιο και τον Ερμή τον πλανήτης της επικοινωνίας.

Είναι η έκλειψη που θα αποκαλύψει πολλά σκάνδαλα, θα φέρει κοινωνικές εντάσεις και προβλήματα με το μεταναστευτικό.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω – Το στρατηγικό σχέδιο της βελτίωσης

Χειμερινό Ηλιοστάσιο – Νέα Σελήνη Δεκεμβρίου: «Αύριο θα είναι μια άλλη μέρα»

Πανσέληνος Δεκεμβρίου στους Διδύμους – Πώς θα επηρεάσει

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Πανσέληνος στους Διδύμους – Βιαστείτε γιατί χανόμαστε

Τα Π-Αστρικά της εβδομάδας: Νέα Σελήνη στον Τοξότη – Ο θρίαμβος της αισιοδοξίας!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr