Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ποιος… δοκιμάζει την Ρένα Δούρου

Ποιος… δοκιμάζει την Ρένα Δούρου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στην τελετή έναρξης της 3ης Πανελλήνιας Συνδιάσκεψης του Δικτύου Συμπαραστατών του Πολίτη και Περιφερειακών Συμπαραστατών του Πολίτη και της Επιχείρησης, μετείχε το Σάββατο το απόγευμα, η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

«H επιτυχημένη λειτουργία του θεσμού του Συμπαραστάτη συμβάλλει καθοριστικά στη θεμελίωση ενός νέου προτύπου χρηστής διοίκησης, με έμφαση στην κοινωνική λογοδοσία και τον κοινωνικό έλεγχο, στην αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και δομικών φαινομένων κακοδιοίκησης, στην εμπέδωση της διαφάνειας», τόνισε, μεταξύ άλλων, στην παρέμβασή της η Περιφερειάρχης Αττικής.

Ετοιμάζει Κανονισμό Πληροφόρησης Πολιτών

Αναφερόμενη στη σημασία του θεσμού, υπογράμμισε ότι «μας δοκιμάζει όλους: δοκιμάζει τη Διοίκηση ενός Δήμου ή μιας Περιφέρειας, δοκιμάζει το υπηρεσιακό δυναμικό αλλά δοκιμάζει και τους πολίτες», επισημαίνοντας παράλληλα ότι για να λειτουργήσει αποτελεσματικά ο νέος θεσμός απαιτείται να υπάρχει το κατάλληλο περιβάλλον δημοκρατικής λειτουργίας.

Στο πλαίσιο αυτό, παρατήρησε η ίδια, η Περιφέρεια Αττικής θέσπισε τη Χάρτα Δικαιωμάτων και Υποχρεώσεων των Πολιτών, ενώ ετοιμάζει και τον νέο Κανονισμό Πληροφόρησης Πολιτών.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

19χρονος εισέβαλε σε σχολείο στην Αθήνα με σφυρί και μαχαίρι – Τραυμάτισε τον διευθυντή και έναν μαθητή

Μπήκαν σε μπαρ στην Ομόνοια κι άρχισαν να πυροβολούν στον αέρα

Νίκος Δένδιας: «Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ’ αυτά τα 203 χρόνια για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη»

Η στρατολόγηση των ανήλικων θυμάτων και τα ραντεβού – Πού στρέφονται οι έρευνες για το κύκλωμα μαστροπείας

«Ήθελε να μας δει γυμνές, έδωσε σε εμένα 350 και στη φίλη μου 450 ευρώ»: Σοκάρει 16χρονη θύμα του κυκλώματος μαστροπείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr