Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Εύη Σιμοπούλου
Δημοσιογράφος

Επιλέγω για το παιδί μου άνεση και ασφάλεια – Δείτε το νέο κάθισμα BRITAX με isofix (βίντεο)

Επιλέγω για το παιδί μου άνεση και ασφάλεια – Δείτε το νέο κάθισμα BRITAX με isofix (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ήρθε η ώρα να αφήσετε στην άκρη το πρώτο καθισματάκι του παιδιού σας, το λεγόμενο “αυγό”, και να το αντικαταστήσετε με το επόμενης κατηγορίας κάθισμα αυτοκινήτου για την ηλικία 9 μηνών έως 12 ετών (ή αν θέλετε με κιλά 9 kg έως 36 kg).

Και σκέφτεστε τι να αγοράσετε…

Σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευα τη ζωή της κόρης μου αγοράζοντας κάποιο κάθισμα αυτοκινήτου, οικονομικό μεν αλλά χωρίς να της παρέχει ασφάλεια.

Κατευθύνθηκα στη Britax. Γιατί;

Γιατί το εργοστάσιο της Britax-Romer στη Γερμανία διαθέτει ειδικά Εξουσιοδοτημένο Κέντρο Ελέγχου όπου πραγματοποιεί τα πλέον απαιτητικά εσωτερικά tests σε όλα τα επίπεδα που αφορούν στην ασφάλεια των προϊόντων της.

Επιλέγει την κορυφαία ποιότητα και κατόπιν αυτού τα υποβάλει στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ελέγχου.

Ναι, ένιωσα μια ανακούφιση ότι το παιδί μου θα κάθεται σε κάθισμα που έχει περάσει τους απαραίτητους ελέγχους.

Έτσι, βρήκα το νέο, καταπληκτικό κάθισμα αυτοκινήτου κατάλληλο έως τα 36 kg, που προσαρμόζεται ανάλογα με την ανάπτυξη του παιδιού, έχοντας παράλληλα πολλαπλές θέσεις ανάκλισης για όλες τις ηλικίες!

Το ADVANSAFIX IIΙ SICT είναι κατάλληλο από 9 μηνών έως τη στιγμή που το κοριτσάκι μου θα είναι έτοιμο να χρησιμοποιήσει το κανονικό κάθισμα του αυτοκινήτου.

Και αυτό μου άρεσε πολύ, γιατί σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να αγοράσω ξανά κάθισμα!!!

Η μοναδικότητά του ADVANSAFIX III SICT είναι ότι προσφέρει πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση σε σχέση με άλλα καθίσματα, και μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τις ζώνες ασφαλείας 5 σημείων έως τα 18kg.

Έτσι μας δίνει τη δυνατότητα σε εμάς τους γονείς να επιλέξουμε πότε το παιδί μας είναι έτοιμο για το επόμενο στάδιο.

Το χρωματάκι του δικού μας καθίσματος είναι το Green marble

Τι λάτρεψα στο Britax Advansafix IIΙ Sict:

• Η ζώνη ασφαλείας 5-σημείων που ρυθμίζεται με μία κίνηση και διανέμει τις δυνάμεις μίας πιθανής σύγκρουσης εσωτερικά εντός του καθίσματος και εκτός του σώματος του παιδιού.

• Αυτό που είναι επίσης μοναδικό είναι οι πολλαπλές θέσεις ανάκλισης για όλες τις ηλικίες μέχρι 36 κιλά

• ISOFIT+ – Προηγμένο σύστημα ISOFIΧ

• Ιδανική τοποθέτηση της ζώνης της κοιλίας χάρη στην τελευταία τεχνολογία SECURE GUARD όταν χρησιμοποιούνται οι 3 σημείων ζώνες ασφαλείας.

• Η  νέα ρυθμιζόμενη πλευρική προστασία τεχνολογίας SICT προστατεύει σε περίπτωση πλευρικής σύγκρουσης.

• Η τοποθέτηση του παιδικού καθίσματος με ISOFIX, V Tether και με τις ζώνες του αυτοκινήτου μειώνει σημαντικά την περίπτωση περιστροφής του.

• Μεγαλύτερη ασφάλεια αφού μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε τις ζώνες ασφαλείας 5 σημείων έως τα 18kg.

• Μέγιστη πλευρική για το παιδί μας κατά μήκος ολόκληρου του καθίσματος, χάρη στα ιδιαίτερα βαθιά και άνετα πλαϊνά πτερύγια που αγκαλιάζουν το παιδί.

• Μαξιλαράκια στήθους με εξαιρετική επίδοση στο να μειώνουν την κίνηση του παιδιού προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.

• Top –Tether που παρέχει ένα τρίτο σημείο αγκίστρωσης περιορίζοντας τη η περιστροφική κίνηση του καθίσματος σε συνδυασμό με το σύστημα ISOFIX το οποίο με την ειδική ραφή του απορροφά τις δυνάμεις πρόσκρουσης που νιώθει το παιδί σε περίπτωση σύγκρουσης.

• Οι δείκτες τοποθέτησης που επιβεβαιώνουν ότι το κάθισμα έχει τοποθετηθεί σωστά.

• Το ρυθμιζόμενο καθ΄ ύψος προσκέφαλο μαζί με τον οδηγό ζώνης, επιτρέπουν στο κάθισμα να μεγαλώσει μαζί με το παιδί μας, κρατώντας ταυτόχρονα την ζώνη ασφαλείας 3 σημείων ενηλίκων στη σωστή θέση πάνω από τον ώμο του παιδιού μας.

• Ρυθμιζόμενο καθ’ ύψος μαξιλάρι για το κεφάλι, που προσαρμόζεται εύκολα με το ένα χέρι αποτρέποντας λάθη στην επανατοποθέτηση  των ζωνών 5 σημείων.

• Ο οδηγός ζώνης ασφαλείας εξασφαλίζει την επαναλαμβανόμενη σωστή τοποθέτηση της ζώνης ασφαλείας ενηλίκων 3 σημείων, ώστε να μεγιστοποιηθεί η προστασία για το παιδί μας.

• Πολλαπλές θέσεις ανάκλησης χωρίς να ενοχλείται το παιδί μας.

• Η ιδιαίτερα απλή αφαίρεση του πλενόμενου καλύμματος, καταργεί την ανάγκη αφαίρεσης και επανατοποθέτησης της ζώνης και για αυτό το λόγο θα είστε πάντα σίγουροι ότι η θέση της ζώνης θα είναι πάντα στο σωστό σημείο.

• Μαξιλαράκια στήθους και κοιλιάς με εξαιρετική επίδοση στο να μειώνουν την κίνηση του παιδιού προς τα εμπρός σε περίπτωση σύγκρουσης.

• Οι βραχίονες ISOFIX υποχωρούν ώστε να κρύβονται όταν αποθηκεύετε το κάθισμα ή όταν το χρησιμοποιείτε μόνο με τη ζώνη του αυτοκινήτου.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ξέρετε ότι τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου έχουν ημερομηνία λήξης;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr