Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Τον Αβραμόπουλο προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ

Τον Αβραμόπουλο προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο ΣΥΡΙΖΑ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου είναι αυτή τη στιγμή στην πρώτη θέση της λίστας με τις προσωπικότητες που σκοπεύει να προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση του Προέδρου της Δημοκρατίας αμέσως μετά τις εκλογές.

Σενάρια που ενέπλεκαν το όνομα του Δημήτρη Αβραμόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας είχαν διαρρεύσει και πριν από λίγες ημέρες αλλά αυτή τη στιγμή, όπως αναφέρουν πληροφορίες του Παραπολιτικά, η απόφαση στην Κουμουνδούρου είναι ειλημμένη.

Ενδεικτική ήταν η σημερινή ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία εκφράστηκε ανοιχτά η ικανοποίηση για όσα είπε ο Έλληνας επίτροπος περί της ανάγκης να «χαλαρώσει» και να γίνει πιο «ευέλικτο» το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης για τις χώρες του ευρωπαϊκού νότου.

Απόλυτη στήριξη στον Έλληνα Επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο για τη δήλωσή του ότι υπάρχει ανάγκη χαλάρωσης των όρων του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ε.Ε., προσέφερε ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του.

Ο κ. Αβραμόπουλος σε συνάντηση που είχε την Τρίτη με το Κολέγιο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποστήριξε ότι θα πρέπει να υπάρξει «ευελιξία» στην εφαρμογή του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης, τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά τις χώρες του ευρωπαϊκού Νότου.

Μάλιστα έσπευσε να προσθέσει ότι η Ελλάδα δεν θα πρέπει να είναι αναγκασμένη να τηρεί τους κανόνες του Συμφώνου από τη στιγμή που βρίσκεται σε επίσημο πρόγραμμα προσαρμογής.

Οι παραπάνω δηλώσεις του Έλληνα Επιτρόπου χαιρετίστηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, με το γραφείο Τύπου του κόμματος να εκδίδει ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας την παρέμβαση του κ. Αβραμόπουλου ως σημαντική.

Στο σχόλιο του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι: «Η δήλωση του Έλληνα επιτρόπου κ. Αβραμόπουλου, ο οποίος τόνισε ότι πρέπει να υπάρξει ευελιξία ως προς την τήρηση του Συμφώνου Σταθερότητας για τις χώρες του νότου, συνιστά μια σημαντική παρέμβαση, την οποία θα έπρεπε η ίδια η ελληνική κυβέρνηση να έχει κάνει εδώ και καιρό.

Αντί για αυτό, ο κ. Σαμαράς τόσο εντός, όσο και εκτός της χώρας στήριξε και στηρίζει τους πιο σκληρούς όρους λιτότητας, οι οποίοι στραγγαλίζουν την ελληνική οικονομία. Η παρέμβαση Αβραμόπουλου στη συνάντηση του Κολεγίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από το Στρασβούργο

Στη συνάντηση του Κολεγίου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, από το Στρασβούργο, ο Έλληνας Επίτροπος αναφέρθηκε στην χώρα μας τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να τηρεί τους κανόνες του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης αφού είναι σε πρόγραμμα προσαρμογής.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...