Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Στάη τα “έχωσε” στον Θεοδωράκη: “Να προσδιοριστεί ιδεολογικά και να πει θέσεις”

Η Στάη τα “έχωσε” στον Θεοδωράκη: “Να προσδιοριστεί ιδεολογικά και να πει θέσεις”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Καλεσμένη στην εκπομπή “Όλα Τρέλα” του Θέμου Αναστασιάδη η Έλλη Στάη μίλησε για την πολιτική και Το ΠΟΤΑΜΙ του Σταύρου Θεοδωράκη, το οποίος απολαμβάνει την αμέριστη στήριξη του “Πρώτου Θέματος”.

Σε ό,τι αφορά τον εαυτό της, αποκάλυψε ότι “μου πρότειναν να ηγηθώ ευρωφηφοδελτίου ένα από τα μεγαλύτερα κόμματα. Το σκέφτηκα αλλά τελικά δεν το έκανα. Ένα από τα δύο μεγάλα κόμματα μου πρότεινε να είμαι επικεφαλής. Είπα καταρχήν όχι κατευθείαν στο επικεφαλής. Το σκέφτηκα αλλά τελικά δεν το έκανα”, δίχως όμως να πει περισσότερες λεπτομέρειες.

Όσο για τον Σταύρο Θεωδοράκη και το κόμμα του τόνισε: «Είτε δημοσιογράφος είτε πολιτικός είσαι, είναι μία συνεχής δημόσια έκθεση απόψεων. Δεν μπορεί να είσαι από τον ένα ρόλο στον άλλο. Δε μπορείς τη μία να είσαι δημοσιογράφος και την άλλη πολιτικός. Γι’ αυτό και πιστεύω ότι είναι οριστικό αυτό. Αν αποτύχει ο Σταύρος έχει δουλειά, έχει ένα καταπληκτικό εστιατόριο. (…) Δεν είναι να τον “χτυπάνε”. Εγώ είδα μία υπερβολική στήριξη θέλω να πω στον Σταύρο… Μια χαρά την έκανε την παρουσίαση του κόμματος. Αν με ρωτήσεις επί της ουσίας περιμένω να δω πολιτικές θέσεις. Στη φάση που περνάμε είναι απολύτως απαραίτητο να προσδιοριστείς ιδεολογικά. Ιδεολογικό περίγραμμα δε σημαίνει μνημόνιο και αντιμνημόνιο. Κάποιος πρέπει να πει θέσεις συγκεκριμένες και μετά να βάλει και την ταμπέλα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Στ. Θεοδωράκης: Ο Κασσελάκης το 2009 ψήφισε ΠΑΣΟΚ, θέλει τον φράχτη στον Έβρο, τον ενοχλεί η «τοξικότητα» των social media

Επιζών των Τεμπών καταγγέλλει τον Θεοδωράκη: «Το ερώτημα που τέθηκε ως δικό μου στον Μητσοτάκη δεν ήταν δικό μου» (βίντεο)

Οι τηλεθεατές άλλαξαν κανάλι μόλις είδαν τον Μητσοτάκη – Μόλις 10% η τηλεθέαση της συνέντευξής του

Τσαπανίδου για συνέντευξη Μητσοτάκη σε Θεοδωράκη: «Ασεβής, αδιάφορος και απαθής»

Μέλη του «Ρουβίκωνα» έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του Στ. Θεοδωράκη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...