ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης εξηγεί γιατί νίκησε το BREXIT (ηχητικό)

Ο Βασίλειος Μαρκεζίνης εξηγεί γιατί νίκησε το BREXIT (ηχητικό)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το αποτέλεσμα στη Βρετανία είναι ιστορικής σημασίας με σεισμικές συνέπειες για όλη την Ευρώπη, είπε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης, σε συνέντευξη του στον 9.84 , προκαλώντας αίσθηση με το πώς ανέλυσε την ψήφο των Βρετανών, αλλά και το ρόλο των μεγάλων συμφερόντων στη υπόθεση αυτή.

Η Ε.Ε είπε είναι σε διάλυση, ίσως αυτό χρειάζεται για να φτιαχτεί από την αρχή κάτι καλό και κυρίως κάτι που θα λαμβάνει υπόψη τους λαούς και τις ανάγκες τους.

Δυστυχώς στην Ελλάδα ακόμη θεωρούμε ταμπού, τέτοιες συζητήσεις ή με παραμορφωτικούς καθρέπτες, επιμένουμε στους μονόδρομους λύσεων εντός αυτής της Ε.Ε., όπου οι γερμανικές εμμονές και οι υπερατλαντικές στοχεύσεις οδήγησαν σε αυτή τη κατάσταση.

Η Βρετανία θα περάσει και δύσκολες στιγμές εκτίμησε, αλλά οικονομικά θα «αναπνεύσει» από την γραφειοκρατία των Βρυξελλών.

Τα καταστροφικά σενάρια εκτός Ε.Ε. δεν επηρεάζουν τους λαούς, από τη στιγμή που οι συνέπειες της λιτότητας είναι βαρύτατες εντός της Ε.Ε.

Ακούστε τι είπε ο Βασίλειος Μαρκεζίνης:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Νίκος Δένδιας έθεσε στον Ουκρανό Υπ. Άμυνας το ζήτημα της ανέλκυσης ουκρανικού θαλάσσιου drone στην Ελλάδα

Νίκος Δένδιας: Το drone στη Λευκάδα «έχουμε πλέον βεβαιότητα ότι είναι ουκρανικό» – «…εξαιρετικά σοβαρό ζήτημα»

Το Ιράν απείλησε Γαλλία και Βρετανία αν στείλουν πολεμικά πλοία στα Στενά του Ορμούζ – Τι απάντησαν Βρετανοί και Γάλλοι

Το Ιράν απάντησε στις αμερικανικές προτάσεις για τον τερματισμό του πολέμου

Το παγωμένο βλέμμα της Ελισάβετ: Ακόμη και πρωθυπουργοί έτρεμαν μπροστά της, αποκαλύπτει βασιλικός βιογράφος

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...