Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αλ Κάιντα σταύρωσε και κρέμασε δύο “κατασκόπους” των ΗΠΑ στην Υεμένη

Η Αλ Κάιντα σταύρωσε και κρέμασε δύο “κατασκόπους” των ΗΠΑ στην Υεμένη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τζιχαντιστές της Αλ Κάιντα στην Υεμένη καταδίκασαν σε σταυρικό θάνατο δύο Σαουδάραβες κατηγορώντας τους ότι κατασκόπευαν για λογαριασμό των ΗΠΑ.

Οι σταυρώσεις έγιναν μια ημέρα μετά την εξόντωση του αρχηγού της Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο, Νάσερ Αλ Ουαχίσι (Naser Al Wuhayshi), ύστερα από επίθεση αμερικανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους.

aqap1

Οι δύο Σαουδάραβες “κατάσκοποι” των ΗΠΑ, αφού σταυρώθηκαν, κρεμάστηκαν από τους τζιχαντιστές από μια γέφυρα σε κεντρική οδό στην κατεχόμενη από το Ισλαμικό Κράτος πόλη Μουκάλα της Υεμένης.

Πάνω από τους δύο σταυρωμένους “κατασκόπους” είχε αναρτηθεί ένα πανό που έγραφε: “Ο Οίκος των Σαούντ (σ.σ. της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας) καθοδηγεί τα αμερικανικά αεροπλάνα να βομβαρδίζουν τους ιερούς μαχητές”.

aqap2

Ένας τζιχαντιστής δήλωσε ότι οι άνδρες κατηγορήθηκαν ότι παρείσφρησαν στα τζιχαντιστικά κυκλώματα ώστε να δώσουν πληροφορίες που οδήγησαν στην εξόντωση του Νάσερ Αλ Ουαχίσι, ο οποίος είχε υπάρξει και ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Οσάμα Μπιν Λάντεν.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι δύο σταυρωμένοι τοποθετούσαν “κοριούς” και τσιπάκια παρακολούθησης σε ρούχα τζιχαντιστών της Αλ Κάιντα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Έλληνες της Συρίας στο Στρασβούργο για την Προστασία των Χριστιανών της Ανατολής

Φόρουμ των ΗΠΑ στο Κατάρ για τη διεθνή δύναμη στη Γάζα – Εκτός η Τουρκία

Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον

Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους

Η σφαγή των Εβραίων – Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες – 10χρονη μεταξύ των νεκρών

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr