ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μπαγκντάντι δεν επέβαινε στα αυτοκίνητα που βομβαρδίστηκαν

Ο Μπαγκντάντι δεν επέβαινε στα αυτοκίνητα που βομβαρδίστηκαν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο αυτοανακηρυγμένος “χαλίφης” της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, δεν βρισκόταν πιθανόν στην αυτοκινητοπομπή που επλήγη από αεροπορική επιδρομή κοντά στα σύνορα Ιράκ – Συρίας την Κυριακή ανακοίνωσαν τη Δευτέρα υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ιρακινών υπηρεσιών ασφαλείας.

Ο ιρακινός στρατός είχε αναφέρει ότι ο Μπαγκντάντι μεταφέρθηκε με αυτοκίνητο μετά την επίθεση κατά της αυτοκινητοπομπής του σε πόλη κοντά στα σύνορα του Ιράκ με τη Συρία, στα δυτικά της επαρχίας Άνμπαρ.

Ωστόσο, ένας από τους ανώτερους αξιωματούχους των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε ότι οι προκαταρκτικές πληροφορίες αναφέρουν τώρα πως η αυτοκινητοπομπή μετέφερε χαμηλότερου βαθμού στελέχη της οργάνωσης, υπό τον Αμπού Σάαντ Αλ Καρμπούλι, τοπικό ανώτερο αστυνομικό του Ισλαμικού Κράτους.

“Μετά την αποτίμηση όλων των πληροφοριών που λάβαμε από τις πηγές μας, αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιθανόν στην αυτοκινητοπομπή που πλήξαμε να μην επέβαινε ο Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι”, δήλωσε ένας από τους αξιωματούχους.

“Συνεχίζουμε να καταβάλλουμε εκτενείς προσπάθειες για να διαλευκάνουμε την κατάσταση”.

Αυτή ήταν τουλάχιστον η τρίτη φορά που αυτοκινητοπομπή του Μπαγκντάντι δέχεται επίθεση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συρία-Δαμασκός: Σύροι τζιχαντιστές φιλότουρκοι στρατιωτικοί ουρλιάζουν «ερχόμαστε για σένα, Εβραίε, έρχόμαστε» (βίντεο)

Η Χαμάς στρατολογούσε μυστικό στρατό στον Λίβανο

Το Ισραήλ βομβάρδισε στρατιωτικό αεροδρόμιο στην τουρκοκρατούμενη βόρεια Συρία

Νετανιάχου σε Κούσνερ: «Συναντηθήκατε με τους αρχιτέκτονες της χειρότερης σφαγής του εβραϊκού λαού από το Ολοκαύτωμα»

Τι συζήτησαν επί 4 ώρες Νετανιάχου και Κούσνερ για τη Γάζα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr