Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Μεγάλος Μουφτής κατηγορεί το Ισλαμικό Κράτος ως “όργανο” του Ισραήλ

Ο Μεγάλος Μουφτής κατηγορεί το Ισλαμικό Κράτος ως “όργανο” του Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας, Αμπντούλ Ασίζ Αλ Ασεΐκ, για να αποπροσανατολίσει από τον κεντρικό ρόλο που έπαιξαν η Σαουδική Αραβία, η Τουρκία και το Κατάρ στη χρηματοδότηση, εξοπλισμό και ισχυροποίηση της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος, έπιασε τις θεωρίες συνωμοσίας και άρχισε να λέει ότι οι τζιχαντιστές είναι… ισραηλινοί στρατιώτες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που φανατικοί ισλαμιστές κατηγορούν το Ισραήλ ότι βρίσκεται πίσω από το Ισλαμικό Κράτος.

Το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Κάιντα είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι έχουν χρηματοδοτηθεί εδώ και πολλά χρόνια, από το ξεκίνημά τους, από τη Σαουδική Αραβία.

Επίσης είναι γνωστό, έχει αποδειχτεί ακόμα και από τουρκικές εφημερίδες, ότι το Ισλαμικό Κράτος δυνάμωσε επειδή το βοήθησαν η Τουρκία, η Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.

Οι ισλαμιστές ιμάμηδες και τα διεφθαρμένα αραβικά καθεστώτα, για να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τα δικά τους εγκλήματα, κατηγορούν για όλα τα Ισραήλ.

Έτσι και τώρα, ενώ δεν υπάρχει καμία απόδειξη για εμπλοκή του Ισραήλ σε αυτή την “καθαρόαιμη” θρησκευτική αραβική παράνοια, διαδίδουν πάλι θεωρίες συνωμοσίας που δυστυχώς γίνονται πιστευτές και από πολίτες χωρών της Δύσης, που είναι επιρρεπείς όχι στα στοιχεία και τις αποδείξεις αλλά στις θεωρίες συνωμοσίας.

Εξάλλου όπως έχει πει και ο Πλάτων, “όσο μεγαλύτερο ψέμα πεις στους ανθρώπους, τόσο πιο πιστευτό γίνεται”.

Ο Μεγάλος Μουφτής της Σαουδικής Αραβίας άρχισε τις θεωρίες συνωμοσίας όταν κλήθηκε να σχολιάσει το πρόσφατο ηχητικό μήνυμα του “χαλίφη” Αμπού Μπακρ Αλ Μπαγκντάντι, στο οποίο κατηγορεί τη Σαουδική Αραβία ως μαριονέτα των ΗΠΑ και απείλησε το Ισραήλ ότι η Παλαιστίνη θα γίνει ο τάφος του, σπεύδοντας να υπογραμμίσει ότι το Ισλαμικό Κράτος “δεν ξέχασε την Παλαιστίνη για ούτε μια στιγμή”.

Σε τηλεφωνική του συνέντευξη στη Saudi Gazette, ο Μεγάλος Ιμάμης αρχικά καταδίκασε το Ισλαμικό Κράτος, αποκαλώντας το αιρετικό και αντιισλαμικό.

Σχολιάζοντας την απειλή του Αλ Μπαγκντάντι να επιτεθεί στο Ισραήλ, ο 72χρονος Μεγάλος Ιμάμης είπε ότι ο “χαλίφης” λέει ψέμματα γιατί οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος είναι μέρος του ισραηλινού στρατού.

“Πράγματι, το Ισλαμικό Κράτος είναι μέρος του ισραηλινού στρατού”, δήλωσε, ισχυριζόμενος ότι υπάρχει συμμαχία μεταξύ του στρατού του Ισραήλ και των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Να υπενθυμίσουμε ότι στα τέλη Νοεμβρίου ο υπαρχηγός της αστυνομίας του Ντουμπάι κατηγόρησε τη Μοσάντ ότι έριξε το ρωσικό Airbus πάνω από τη Χερσόνησο του Σινά, τρομοκρατική ενέργεια για την οποία έχει αναλάβει την ευθύνη το Ισλαμικό Κράτος.

Η αραβική προπαγάνδα ότι “για όλα φταίει” το Ισραήλ, που πείθει μόνο μουσουλμάνους και ακροδεξιούς (και κάτι θρησκόληπτους εντός της Ελλάδας), αποσκοπεί στο να “καθαρίσει” τις αραβικές χώρες του Περσικού Κόλπου και την Τουρκία από τα εγκλήματά τους, φορτώνοντάς τα όλα στο Ισραήλ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μακελειό στη Μόσχα: «Η Ρωσία ήξερε εδώ και ένα μήνα για επικείμενη τρομοκρατική επίθεση», λέει το Κίεβο

Γερμανία: Παλαιστινιακό κράτος ναι, αλλά χωρίς Χαμάς

Το Ισλαμικό Κράτος παραμένει ικανό να εξαπολύσει εξελιγμένες επιθέσεις στη Συρία

Συνεχίζονται οι μάχες στη Λωρίδα της Γάζας παρά την απόφαση του ΣΑ του ΟΗΕ για «άμεση κατάπαυση του πυρός»

Επίθεση στη Μόσχα: Ποιο ρόλο παίζει το συγκρότημα Piknik;

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr