Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Cumhuriyet: Ο Ερντογάν δημιουργεί νέο δικό του στρατό για ενδεχόμενο νέο πραξικόπημα

Cumhuriyet: Ο Ερντογάν δημιουργεί νέο δικό του στρατό για ενδεχόμενο νέο πραξικόπημα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Για σχέδιο του Ερντογάν για τη δημιουργία παράλληλου στρατού, προκειμένου να αποφευχθεί ένα νέο πραξικόπημα, κάνει λόγο η τουρκική αντιπολιτευόμενη εφημερίδα «Cumhuriyet», σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμά της.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο στρατός αυτός, θα φέρει εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και θα είναι έτοιμος να βγει στο δρόμο ανά πάσα στιγμή.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Ερντογάν έχει θέσει σε εφαρμογή το συγκεκριμένο σχέδιο, από την επαύριο του αποτυχημένου πραξικοπήματος, θέτοντας επικεφαλής τον μπατζανάκη του Οσχάν Ουζούνερ.

Ο Ουζούνερ φέρεται να έχει οργανώσει χιλιάδες ανθρώπους μέσω της γνωστής υπηρεσίας μηνυμάτων «what’s app», με «επίσημο» σκοπό να διαδηλώσουν ειρηνικά σε περίπτωση νέου πραξικοπήματος.

Όπως υποστηρίζει, όμως, η Cumhuriyet, ο παράλληλος αυτός «στρατός» διαθέτει εξοπλισμό, όπως όπλα, drones, ακόμη και ασυρμάτους, για το ενδεχόμενο διακοπής των επικοινωνιών στην Τουρκία.

Ο βουλευτής Μπαρίς Γιαρκαντάς του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, φέρνοντας το δημοσίευμα στην τουρκική Εθνοσυνέλευση, έκανε λόγο για «εγκληματική οργάνωση», ενώ κάλεσε τις δικαστικές Αρχές να ξεκινήσουν έρευνα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα F-16 στο επίκεντρο της συνάντησης Αμερικανών με τον Τούρκο υπουργό Άμυνας στην Άγκυρα

Το «Σωματείο Δράσης Νίκος Καπετανίδης» για τον Ερντογάν που χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους Πόντιους: «Σας ευχαριστούμε πολύ»

Οργή Τελιγιορίδου για Ερντογάν που αποκάλεσε τους Πόντιους «τρομοκράτες»: «Τρομοκράτες είναι το τουρκικό κράτος»

26/3/1919 Εφημερίς «ΕΠΟΧΗ»: «Κάθε πόθος που πνίγεται με την βίαν και με την αγριότητα, ριζώνει βαθύτερα εις την ψυχήν του λαού»

Ο Ερντογάν απείλησε να στείλει στον Αλλάχ τον Νετανιάχου: «Ο Κύριός μας να τον κάνει να υποφέρει»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr